RTL 4 opent inschrijving tweede Voice Kids


RTL 4 heeft de inschrijving geopend voor het tweede seizoen van The Voice Kids. De zender is op zoek naar zangtalenten tussen 6 en 14 jaar. Dat blijkt uit een kandidatenoproep. The Voice Kids is momenteel voor het eerst te zien en trekt elke vrijdagavond ongeveer 2,5 miljoen kijkers. Grote broer The Voice of Holland keert in september terug voor een derde serie afleveringen, en eind januari 2013 zou er dan ruimte zijn voor het tweede seizoen van The Voice Kids, waarin een studiebeurs de jackpot is.

Hoewel coach Angela Groothuizen in het komende seizoen van The Voice of Holland wordt vervangen door Trijntje Oosterhuis, heeft producent John de Mol al laten doorschemeren dat hij haar wel graag wil behouden voor The Voice Kids.

Vooralsnog wordt eerst naar jeugdige zangtalenten gezocht. “Is het ook jouw grote droom om op het podium van The Voice Kids de coaches te overtuigen van jouw zangtalent? Heb jij een dijk van een stem en ben jij tussen de 6 en 14 jaar? Dan heb jij het misschien wel in je om The Voice Kids te winnen!“, luidt de oproep.