Canal Digitaal recreatiepakket beschikbaar


De lente is in Nederland losgebarsten zowel op de kalender als in letterlijke zin. Veel mensen trekken er weer op uit en het CanalDigitaal recreatiepakket is dan ook vanaf nu weer beschikbaar.

De kijkers onderweg, in hun tweede huisje of caravan kunnen per 21 maart weer gebruik maken van een compleet zenderpakket van CanalDigitaal. Dit betekent concreet dat abonnees met een recreatiepakket weer een groott aan radio- en televisiezenders kunnen ontvangen met sport, nieuws, muziek en natuur. De kijkperiode van het recreatiepakket van CanalDigitaal loopt t/m 21 september.

Decoder heeft DIVERSE updates nodig
CanalDigitaal maakt gebruikers er wel op attent dat de te gebruiken decoder waarschijnlijk enkele updates nodig heeft, zoals een nieuwe zenderlijst, nieuwe software en wellicht ook een heractivatie van de smartcard. Voor meer informatie over het installeren en heractiveren van de recreatieset kan men terecht op www.canaldigitaal.nl/recreatiebeeld. Het is raadzaam de gebruikshandleiding er ook bij te zoeken. In het pakket zitten naast de bekende nationale publieke en commerciŽle omroepen onder meer TV Oranje, Eurosport, Discovery en Comedy Central.

Recreatiepakket CanalDigitaal voor op vakantie
Het recreatiepakket van CanalDigitaal is speciaal ontwikkeld voor klanten die vooral op de camping of in een vakantiehuisje gebruik maken van CanalDigitaal. De abonnee betaalt ook alleen maar voor het gebruik in de periode dat men het pakket ook daadwerkelijk gebruikt en dat is het zomerhalfjaar van 21 maart t/m 21 september. In de wintermaanden betaalt men niets en ontvangt men met de smartcard alleen de gratis te ontvangen (maar wel gecodeerde) zenders zoals de publieke Nederlandse omroepen.