Ex-programmadirecteur 538 naar Skyradio Group

Ex-programmadirecteur van Radio 538, Niels Hoogland, is verantwoordelijk geworden voor de formats en content van alle MyRadio-kanalen binnen de Skyradio Group. Hoogland, voorheen deejay bij Radio 538, ging vorig jaar naar eigen zeggen vrijwillig weg bij 538, maar de geruchten gingen ook dat hij op verzoek van de aandeelhouders van 538 weg moest.

Niels Hoogland zal binnen de Sky Radio Group aan de slag gaan als Manager van het nieuwe online radioplatform MyRadio. Eerder was Hoogland al bij de ontwikkeling van dit nieuwe platform betrokken. Zo kreeg met zijn muziekkennis het urban-format binnen MyRadio vorm.


Nu zal Niels Hoogland dus ook voor de andere formats en de overige content verantwoordelijk zijn. Daarnaast wordt hij ook lid van het Management Team van de Skyradio Group. MyRadio bevindt zich op dit moment in de beta-fase.


"Met de komst van Niels halen we iemand binnen die zijn sporen in de radio- en muziekbusiness ruimschoots heeft verdiend. Ook in de opstartfase bleek hij een prettige en enthousiaste aanvulling op ons bestaande radioteam. We zijn dan ook verheugd dat hij mee wil werken aan het laten slagen van dit wereldwijd unieke radio-initiatief”, aldus Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group. [Radio.NL]