De Grote Spuiten en Slikken Test 2012 op BNN

Hoe oud is Nederlands jongste comazuiper? Hoe diep is de vagina gemiddeld? En wat is de meest voorkomende fetisj in Nederland? In 'De Grote Spuiten en Slikken Test 2012' testen Nicolette Kluijver, Manuel Broekman en Geraldine Kemper de kennis van Nederland op het gebied van seks en drugs.

Naast de kandidaten in de publieksvakken en de kijkers thuis maken acht BN’ers het spannendste examen van het jaar. Maxim Hartman (Rembo & Rembo, Omroep Maxim), Kleine Viezerik en Darryl (Amsterdamse rappers), Ferry Doedens (GTST), Daniëlle van Aalderen (echtgenote Lange Frans), Gallyon van Vessum (Hart van Nederland, Shownieuws), Ymke Wieringa (Echte Meisjes in de Jungle) en Verona van de Leur (voormalig Nederlands Turnster, webcam girl) nemen het tegen elkaar op.


Kijkers kunnen thuis online live meedoen. De Grote Spuiten en Slikken Test 2012 is zondag (25 maart) te zien om 22.00 uur bij BNN op 3.


In 2008 won D66-politicus Boris van der Ham De Grote Spuiten en Slikken Test. Met een rapportcijfer van een 7,5 bewees hij het meest te weten over seks en drugs. Sindsdien zijn er alweer 75 afleveringen van Spuiten en Slikken gemaakt. [RadioWereld.NL]