Radio West helemaal nieuw!

Radio West heeft vanaf maandag 2 april een nieuwe programmering op 89.3 FM. En op de ochtend na de bruiloft van Oh Oh Cherso-ster Barbie zijn Bibi, Matsoe Matsoe en Dennis te gast bij Debby Roukens en Sjaak Bral, in de allereerste uitzending van het nieuwe Radio West-programma 'Debby en haar Mannen' tussen 9 en 12 uur.

Hieronder een overzicht van de nieuwe dagprogrammering


6-9 uur: Mogge Michiel
Steenwinkel praat luisteraars bij over het laatste nieuws uit de stad, de provincie en de rest van de wereld.


Michiel Steenwinkel stuurt elke morgen een collega op pad die op zoek gaat naar bijvoorbeeld het nieuws uit Alphen, het ochtendhumeur van Zoetermeer, de mening van de Hagenaar.


9-12 uur Debby en haar Mannen (ook live op TV West)
Debby Roukens doet het elke dag met een andere man: op maandag komt cabaretier Sjaak Bral naar de huiskamerstudio, op dinsdag Pierre Wind, op woensdag Karel de Rooij, op donderdag Fred Zuiderwijk en op vrijdag Frits Huffnagel.


12-14 uur: Studio Haagsche Bluf met Tjeerd en Nicolette
Nieuws, achtergronden en veel cultuur met een Haags sausje. Dat is Studio Haagsche Bluf. Het programma van Tjeerd Spoor en Nicolette Krul is al jaren een succes op de lokale omroep Den Haag FM en vanaf 2 april ook in heel Zuid-Holland.


14-16 uur: Ronís platenkast
Muziek. Live in de studio of direct uit Ron Davids eigen platenkast.


16-19 uur: Patrick in de spits
Patrick van Houten sleept luisteraars door de spits met het laatste nieuws, actueel weer en verkeer en shownieuws. Het programma zou eert tot 18 uur duren, maar dit duurt nu tot 19 uur. [Radio.NL]