Batman opgepakt om 1-aprilgrap op Facebook

Op 1 april veranderden veel gebruikers hun relatiestatus op Facebook, maar voor iemand te bekend staat als de ‘Bay Harbor Batman in Maine’ pakte de status-update op 1 april helemaal verkeerd uit.
De man die verkleed als Batman in een Lamborghini een bezoekje brengt aan zieke kinderen werd gearresteerd om zijn 1 april grap. Die grap was ook niet erg handig, hij schreef op zijn Facebook-pagina: “I demand payment of 1 million Dollars or I will Blow up the Hospital. Once the funds are secured, Private Message me for Further Instruction.” De zin komt van The Joker uit de Batman-film The Dark Knight.

Why so serious?

De lokale Batman, Chris Schwartz, is vaak op straat te zien in zijn Batman-pak met zijn gettoblaster (zie foto hiernaast). De politie heeft hem wel eens gesommeerd om zijn gettoblaster wat zachter te zetten maar verder waren er geen problemen. Hij zag zijn 1-aprilgrap ook niet als problematisch en het leek hem gewoon leuk om de zin deze keer als Batman te gebruiken. Hij blijft hiermee wel in zijn rol als Batman want die stond ook niet bepaald bekend als grapjas. Zijn fans zagen de lol er ook niet van in en namen het berichtje serieus. Ze lichtten de politie in waarop Schwartz werd gearresteerd.

Batman op borgtocht vrij

De Bay Harbor Batman uit Maine kwam op borgtocht vrij en wiste meteen zijn post op Facebook en verving het door: “Please seriously people, none of this is real and should NOT in anyway be taken as such! Well, expect for the part about me getting arrested. I am still a little upset about that.” Of Batman verder wordt vervolgd is niet bekend. De grap heeft er wel in geresulteerd dat hij er 400 fans op zijn Facebook-pagina bij heeft. Voor wie op zoek is naar leukere 1-aprilgrappen kan hier terecht.

[Via: Digitaltrends]