Lite TV geeft iPads weg vanwege start bij UPC

Lite TV is deze week van start gegaan met uitzendingen bij UPC en om dat te vieren geeft de zender maar liefst iPads weg voor wie de zender aanprijst via social media als twitter en facebook.

Lite TV bestaat al een tijdje en was al in grote delen van Nederland en Vlaanderen te ontvangen via Ziggo, Caiway en Delta en is in heel Vlaanderen ook beschikbaar bij Telenet.

Lite TV vrijwel overal op kabel
Kabelexploitant UPC geeft de zender sinds 3 april door op kanaal 603 en daarmee bereikt Lite TV meteen het overgrote deel van de Nederlandse digitale kijkers. Om dit te vieren geeft Lite TV vijf iPads weg. Het enige wat bezoekers daarvoor hoeven te doen is Lite TV op Facebook te liken of een bericht met een link naar een voor de gelegenheid gemaakte video te retweeten via www.twitter.com/litetv.

Mainstream muziek voor volwassenen
LiteTV brengt een muziekmix van mainstream pop met Nederlandse artiesten zoals Marco Borsato, Doe Maar, Ilse DeLange, Blof, en Guus Meeuwis aangevuld met de grootste buitenlandse artiesten zoals George Michael, Madonna en Bruce Springsteen. De zender richt zich daarbij vooral op de meer volwassen kijker met muziek van de beste popartiesten van de jaren 80, 90 en van recenter datum.