Exotische Liefde is hit voor SBS 6Het programma Exotische Liefde heeft woensdag een mooie score behaald op SBS 6. De romantische tv-reeks trok een publiek van 751.000 kijkers, ruim boven het zendergemiddelde. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Exotische Liefde is met deze score de meest bekeken Nederlandse productie op een doordeweekse avond van SBS 6. Alleen op zondagavond, als de zender traditiegetrouw haar meest bekeken programma’s uitzendt, trekken eigen titels meer kijkers.

Voor Exotische Liefde is het haar meest bekeken aflevering tot nu toe. De afgelopen weken presteerde het programma steeds al aardig. De serie trekt meer kijkers dan de dure studioshow The Winner Is deed.

De tv-serie Zorgeloos Verliefd met Paulien Huizinga, dat direct voor Exotische Liefde werd uitgezonden, beleefde met 541.000 kijkers haar op een na meest bekeken aflevering tot nu toe. Ze wint 188.000 kijkers ten opzichte van vorige week.

De topscoorders op primetime waren woensdag Tussen Kunst en Kitsch (1,7 miljoen) en Chelsea – Benfica (1,6 miljoen). RTL 4 trok 685.000 kijkers met de film Julie & Julia.