Bee Gee Robin Gibb vecht voor zijn leven


De toestand van Bee Gee Robin Gibb is zeer kritiek. De zanger van de legendarische popgroep The Bee Gees ligt in een Londens ziekenhuis met een longsteking en vecht daar voor zijn leven.

Het gaat al enige tijd niet goed met de gezondheidstoestand van Robin Gibb. Zo leed hij aan darm- en leverkanker. Het Algemeen Dagblad meldt dat hij juist daarvoor amper een maand geleden genezen werd verklaard.

Veel oudere jongeren opgegroeid met Bee Gees
In Nederland en BelgiŽ zijn veel oudere jongeren opgegroeid met Australische popgroep The Bee Gees. De drie zingende broers Gibb waren echter al in de jaren í60 bekende artiesten. Maar speelde het maken van het maken van het titelnummer van de film Saturday Night Fever in de jaren í70 een grote rol bij de bekendheid van The Bee Gees. Voor deze film maakte de popgroep ook de wereldwijde hit How Deep Is Your Love. Een nummer dat men eigenlijk had gemaakt voor zangeres Yvonne Elliman maar dat men bij nader inzien toch liever zelf opnam.


Toestand Robin Gibb zeer kritiek
Oudere broer Barry Gibb is direct vanuit Tennessee naar London gevlogen. De vrees bij familieleden en artsen neemt toe dat Robin Gibb zijn laatste levensstrijd aan het strijden is. Daarbij heeft de zanger kenbaar gemaakt verder te willen strijden.