Android telefoon ALDI na groot succes eerder in de winkel


De Duitse supermarktketen ALDI introduceerde enkele maanden geleden een eigen merk smartphones onder de merknaam Wolfgang. Door het grote succes ligt het nieuwste model vandaag al in de winkels.

In eerste instantie lanceerde ALDI een simlockvrije messenger telefoon met qwerty toetsenbord en dual sim slot. Later dit jaar wilde ALDI het topmodel op de markt brengen. Door het onverwachte grote succes heeft de supermarktketen besloten dit naar voren te halen. Vanaf vandaag is deze telefoon bij de supermarktketen verkrijgbaar.

Wolfgang AT-AS43D
De Android telefoon is verkrijgbaar onder de naam Wolfgang AT-AS43D. Het heeft een 4,3 inch touchscreen-beeldscherm en is voorzien van een dual sim mogelijkheid. Met twee simkaarten kun je bijvoorbeeld een voordelig bellen bundel nemen bij de ene provider en een voordelig internet bundel bij de andere. Of je kunt je zakelijke en privénummer in één apparaat combineren. In het toestel zijn de simkaarten simultaan te gebruiken.


Multimedia mogelijkheden
ALDI zet met de komst van het topmodel Wolfgang Smartphone de telecommarkt een beetje op zijn kop. De Wolfgang AT-AS43D is een strak toestel dat werkt op het Android 2.3 besturingssysteem. Het beschikt over een Qaulcomm 1 GHz processor, multitouch bediening en GPS voor gebruik van navigatie. Het heeft daarnaast twee camera’s en via de twee simkaarten die men in het telefoontoestel kan plaatsen kan met niet alleen bellen maar ook via 3G mobiel internetten. De prijs van het toestel is 179 euro. Dat is goedkoper dan elk ander telefoontoestel met gelijkwaardige mogelijkheden. Op het toestel wordt standaard 2 jaar fabrieksgarantie geleverd.


SMARTPHONE AT-AS43D

- 4.3" simlockvrije dual-sim smartphone met capacitive touchscreen
- Android 2.3, het besturingssysteem van nu
- 1 GHz Qualcomm Snapdragon en MSM7227-1 Processor
- 512 MB ROM en 512 MB RAM
- Quad Band GSM
- Tri Band WCDMA/HSPA
- WVGA resolutie
- 5 MP CMOS-camera met LED flits en 4x digitale zoom
- frontcamera met 0.3 MP
- Li-ion accu 1500 mAh
- WiFi b/g/n
- GPS
- G-Sensor
- FM-radio
- Dual Sim, altijd bereikbaar op twee simkaarten naar keuze. Ook kunt u op beide tegelijk op internet bereikbaar zijn
- SD-kaartslot tot 32 GB
- afmetingen: 13.5x6.7x1.1 cm