Quantis CI+ CAM TV module

Quantis Electronics brengt vanaf begin April 2012 onder eigen naam een Ird*t* CI+ module op de markt; de Quantis TV module. De TV Module is geschikt voor gebruik in alle, door de kabelmaatschappijen gecertificeerde, CI+ TV toestellen.Met de nieuwe TV module en een geschikte TV kan de consument genieten van HDTV zonder dat hij hiervoor een digitale ontvanger hoeft aan te schaffen.

Binnen Quantis Electronics zijn Marc Maters en Peter Princen verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de nieuwe TV module. ‘Binnen het bedrijf is een grote kennis over de retail- en kabelmarkt aanwezig. Het op de markt brengen van een TV module onder ons eigen merk is dan ook een logische stap in ons streven om ons verder te ontwikkelen als dé totaalleveranciers voor producten voor de ontvangst van HDTV’ aldus Marc Maters.

De Quantis TV module is voorzien van de nieuwste technologie en onderscheidt zich daardoor, volgens de fabrikant, op een aantal punten zoals een snelle opstarttijd vanuit standby en snel zappen. Daarnaast wordt de module geleverd in een handige, compacte verpakking met een duidelijke gebruiksaanwijzing. De Quantis TV module is geschikt voor Ziggo, Delta, Caiw, KabelNoord.

Quantis TV module prijs en beschikbaarheid

De adviesprijs van de Quantis TV module is 79,95 Euro en de module is vanaf nu leverbaar.

Bron: Quantis