Results 1 to 5 of 5

Thread: Блокирал s200

  1. #1

    Блокирал s200

    Та изтупах от праха един стар dl-stb-200 и се опитах да го платя онлайн.
    В сайта ми излезе надпис да ида до офис да ми сменят картата.
    Смениха ми ягодката с черга и си платих абонамент.
    Сложих си картата в приемника и го включих. Известно време ми даваше невалидна карта ама го оставих на К1 както ми обясниха.

    След няколко часа гледам само синьото лого на приемника, нищо друго. Дистанционно не работи, копчета не работят.
    Кат го рестартирам от тока - същото. Така от петък сутринта.
    След това влючих друг приемник - същия модел и същият софт. Ама с несменена карта - ягодка. Оставих го 30 минс на канал 1 с ягодката вътре - същото.
    Някаква идея какво може да е това и как се оправя?

    Софта на приемника преди да го включа беше 2.33 от 27 март 2008.
    Тия да не са си у*рали сат упдейта да не работи с толкова стар софт.

    П.П. Имам още няколко, ама ме е страх да ги пускам да не се случи същото...

  2. #2

    Re: Блокирал s200

    Колега и аз направих същото , но въобще не тръгна да се ъбдейтва. Работят си ягодките и до там. Исках да ъпна новата карта но и това не се получи.

  3. #3

    Re: Блокирал s200

    Има ли начин да заработи СТБ 200 след като е блокирал
    пуснах един такъв отдавна не ползван след като платих на Булсат за активиране на картата и на екрана Вие нямате достъп до услугите на Булсат
    има ли смисъл да чакам да ъпдейтва картата или не
    всичко е блокирано незнам дори на коя програма е

  4. #4
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Блокирал s200

    Поне свободните трябва да се отварят. Ако всичко е блокирало, но си го на "производителя". Понеже темата е за карти грифин, ако и твоята е такава, това означава че няма да работи. Като ги знам какви са патки от Булсата стига да има дадено име в системата ще му вземат парите без значение какво е оборудването.

  5. #5
    Contributing Member mminkov's Avatar
    Join Date
    27-02-2011
    Location
    Shumen, BG
    Posts
    503
    Uploads
    7

    Re: Блокирал s200

    Ако си е с карта черга, остави го на спътника да поседи час-два и ако картата наистина е платена ще стане работата - иначе слушаш радио

Similar Threads

  1. Реални Сат БГ и Булсатком
    By turbopower in forum С реални карти
    Replies: 1
    Last Post: 05-04-2012, 16:08:05
  2. Replies: 0
    Last Post: 24-11-2011, 17:30:47
  3. Реални Булсатком irdeto caid (0604) и griffin (5501)
    By golemechev in forum С реални карти
    Replies: 0
    Last Post: 08-10-2011, 23:17:52
  4. Replies: 0
    Last Post: 16-06-2005, 15:49:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •