Clipster als videokanaal voor Facebook

Clipster is een nieuwe app om een op maatgemaakt videokanaal op te zetten voor je Facebook fanpagina. Clipster maakt het mogelijk om zowel YouTube als Vimeo video’s toe te voegen aan je Facebook fanpagina. En niet alleen video’s uit je eigen YouTube of Vimeo kanaal. Met de zoekfunctie in Clipster, kun je gemakkelijk nieuwe video’s vinden en toevoegen aan je eigen kanaal op Facebook.Clipster is naar eigen zeggen leuk, simpel te beheren en volledig aanpasbaar naar je wensen. Deze nieuwe Facebook app kan helpen bij het vergroten van de betrokkenheid van je fans.

In slechts een paar minuten heb je je eigen video kanaal opgezet voor je Facebook fanpagina. Zo werkt het: zoek via Clipster naar de YouTube of Vimeo video’s die je wilt tonen en voeg ze direct toe aan je videokanaal. Het beheren van je video’s is eenvoudig. Dankzij handige categorieën en een ‘drag & drop’-functionaliteit om je video’s in de juiste volgorde te zetten. Clipster biedt je de mogelijkheid om je videokanaal volledig aan te passen naar jouw wensen. Niet alleen de lettertypes, tekstkleur en tekstgrootte zijn aanpasbaar. Ook kun je de kleur van je videokanaal veranderen en een groot achtergrondbeeld toevoegen om zo de integriteit van je pagina te behouden en een herkenbare ‘look & feel’ van je merk of bedrijf te creëren.

Prijsmodel

Clipster is gratis voor alle Facebook fanpagina’s tot en met 500 likes. De gratis versie biedt beperktere mogelijkheden om je videokanaal aan te passen dan de betaalde versie. De abonnementskosten voor de betaalde versies zijn gebaseerd op het aantal likes dat een pagina heeft. Elke betaalde versie kan gebruik maken van al de mogelijkheden die Clipster te bieden heeft, zoals een volledige aanpasbaar videokanaal, videocategorieën en een ongelimiteerd aantal toe te voegen en te delen video’s. Clipster maakt gebruik van klantvriendelijke betalen via PayPal, heeft geen langdurige contracten en is maandelijks opzegbaar.

Speciale ondersteuning voor bureaus en grote bedrijven

Clipster biedt bureaus en grote bedrijven speciale ondersteuning. Zo kunnen zij meerdere kanalen in één keer afnemen, krijgen ze de beschikking over een PSD-bronbestand voor het eenvoudig maken van een design, genieten van uitgebreide support, per jaar betalen, achteraf betalen en indien gewenst Clipster hun design laten maken. Met deze speciale ondersteuning maakt Clipster het voor bureaus en grote bedrijven heel eenvoudig om tegen lage kosten en met weinig inspanning toegevoegde waarde te creëren voor hun gebruikers (en/of klanten).

http://www.clipster-video.com/