Samsung Galaxy S3 video online

Op een Vietnamese website is een videootje opgedoken van wat een testexemplaar van de nieuwe Samsung Galaxy S3 zou moeten zijn.

De video komt van Tinhte, een website dat een goede reputatie omdat het al eerder Apple-apparaten in handen kreeg voordat ze officieel uitkwamen. Het toestel heeft als modelnummer GT-I9300 dat ook als modelnummer van de Samsung Galaxy S3 wordt gezien.

Samsung Galaxy S3 hardwarespecificaties

Als we er van uit gaan dat het toestel inderdaad de Samsung Galaxy S3 is, dan bevat het quadcore Exynos processor op 1,4GHz, een 4,6Ē scherm met 720x1184 resolutie, 1GB ram, 16GB intern geheugen en heeft een 8MP camera en NFC aan boord. De batterij s 2050 mAh enSamsung Galaxy S3 dummy behuizing

De behuizing zou volgens de Vietnamese website een dummy zijn zodat we nog steeds niet weten hoe het toestel er uiteindelijk uit komt te zien. Samsung lijkt expres dummy-behuizingen te gebruiken om het design in ieder geval nog geheim te kunnen houden. Op 3 mei weten we ongetwijfeld meer wanneer Samsung de nieuwe Galaxy S3 aan de wereld toont. Naar verluidt zou het toestel ook het officiŽle toestel van de Olympische Spelen worden.

[Via: The Next Web]