Wesley vond TROS-carrière Yolanthe iets te veel

Wesley Sneijder vond dat de TROS wel erg veel tijd van zijn geliefde Yolanthe Sneijder-Cabau in beslag nam. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. Het was voor Cabau de reden om haar werk voor de omroep naast zich neer te leggen. “Wes en ik leggen regelmatig onze schema’s naast elkaar. Toen hij mij op die volle agenda attendeerde, was dat een wake-up call. (…) Daarom besloot ik mijn contract bij de TROS niet te verlengen“, vertelt de actrice in het dagblad.

In plaats van haar TROS-carrière tekende ze bij het Amerikaanse agentschap CAA. “Toen we die ruimte eenmaal hadden gecreëerd, was het natuurlijk afwachten wat er zou komen. Als actrice ben je afhankelijk, je moet geschikt voor een rol zijn en in een totaalplaatje passen. Ik deed verschillende audities in L.A. en daarnaast kwam het aanbod voor Van God los.”

Nu heeft Cabau af en toe een acteerklus. “Ik ben pas 26 en wil mijn eigen werk houden. Dat maakt mij gelukkig en dat maakt Wesley weer gelukkig. We zorgen ervoor dat we na een buitenlandse productie zeker drie weken intensief samen kunnen zijn om leuke dingen te doen.”

“De beslissingen hangen uiteindelijk wel van mijzelf af. En van de man met wie ik getrouwd ben. Hij is de enige met wie ik overleg. Wat vind ik en wat vindt mijn man: we zijn samen één.“