Results 1 to 4 of 4

Thread: Tps Aes Don't Work ! (please Read)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    20-08-2006
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Tps Aes Don't Work ! (please Read)

    I download all TPS (AES) keys for today, but how put this keys (about 230 keys) ?
    This keys are in txt files. I try modify sofcam.key file but don't work.
    I put this keys (which are store in txt files) in softcam.keys file in section VIACCESS but like a say this don't work !

    I have SFT 1000 receiver.

    Please help and thanks for reading.

    Sorry for my bad English

  2. #2
    Banned
    Join Date
    01-03-2005
    Location
    Antipodes
    Posts
    848
    Uploads
    4

    Wink Re: Tps Aes Don't Work ! (please Read)

    Quote Originally Posted by helena1 View Post
    I download all TPS (AES) keys for today, but how put this keys (about 230 keys) ?
    This keys are in txt files. I try modify sofcam.key file but don't work.
    I put this keys (which are store in txt files) in softcam.keys file in section VIACCESS but like a say this don't work !

    I have SFT 1000 receiver.

    Please help and thanks for reading.

    Sorry for my bad English

    G'Day,
    It would appear to me that you are trying to put too many(out of date) keys into your STB. The keys TPS/AES are changing from 5 Mns to 2Hrs and you only need to insert the latest, which are regularly updated on the Shout Box. For example, the current ones 0250GMT are:
    Provider : TPS : Viaccess :
    Id : 007C00
    clef Pri : 07 : 88 3C 1D 08 9F C8 46 5A
    clef Sec : 07 : 97 97 2C 7E AB 67 3C C5

    It depends on your box which key id you use, above 07.
    could be 00 & 01, but two consecutive lines.
    If this does not help, feel free to ask on the Shout Box, there are many users there only too keen to assist.
    Kindest Regards, Bill and the FunFiles Team.


  3. #3
    New Member
    Join Date
    20-08-2006
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Tps Aes Don't Work ! (please Read)

    Do you mean that I don't cant put many keys and leaving receiver (about 2 hours alone) and watch TPS ?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    26-06-2006
    Posts
    16
    Uploads
    4

    Re: Tps Aes Don't Work ! (please Read)

    i only have a t-rex cam it does the trick tps & multi plus prem

Similar Threads

  1. New Everybody please read
    By NETODSS in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2008, 05:21:10
  2. Read Me!!!
    By Satty in forum Worldsat
    Replies: 0
    Last Post: 18-01-2006, 22:55:29
  3. read this please
    By srood123 in forum General Discussions: Cams
    Replies: 2
    Last Post: 25-09-2005, 21:17:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •