Humberto Tan weg bij RTL Boulevard

Humberto Tan is in juli voor het laatst te zien als presentator van RTL Boulevard. Hij is te druk met zijn overige werk. Dat vertelde Albert Verlinde dinsdagochtend op Radio 583. De showrubriek gaat nu op zoek naar een vervanger voor de invaller van Winston Gerschtanowitz. “We hebben natuurlijk Winston die er vast staat en Gijs Staverman die er regelmatig zit, maar we willen er gewoon een derde man of vrouw bij hebben. We kijken nu wie dat eventueel zou kunnen“, aldus Verlinde.

Meerdere bekende presentatoren doen een screentest bij RTL Boulevard. “We hebben een lijstje gemaakt van mensen die het zouden kunnen, maar het moet wel iemand zijn die past en overwicht heeft. Je zult maar tegen Albert Verlinde op moeten praten.”

De screentests zijn momenteel in volle gang. “Als we screentesten doen, dan doen we dat altijd in de officiële setting. Dan doen we vlak voor de uitzending van Boulevard een kleine Boulevard van 15 of 20 minuten, om te kijken hoe dat gaat. De banden gaan dan naar de zender en kijken hoe dat gaat.”

Wie er op het lijstje staan, wil Verlinde niet zeggen. “Maar het kunnen ook externe mensen zijn. Wilfred Genee? Nee, hij heeft nu zo veel succes met VI. Dat zal niet gebeuren.”

Tan heeft het nieuws bevestigd op Twitter. “Ik vond het een mooie periode, maar het valt steeds moeilijker te combineren qua tijd.“