Wild FM bereikt meeste luisteraars onder NLCO-stations


Onderzoeksbureau Intomart GfK publiceerde deze week de meest recente NLO luistercijfers over de periode februari Ė maart 2012. Daarin is voor de tweede keer het commerciŽle regionale radiostation Wild FM Hitradio opgenomen. De populaire regionale hitzender wordt sinds januari 2012 meegenomen in het NLO onderzoek. De zender bereikt nu de meeste luisteraars in Noord-Holland.

In de meest recente meting is gebleken dat Wild FM na slechts twee metingen al het hoogste weekbereik heeft behaald onder alle niet-landelijke commerciŽle omroepen (NLCO) in Noord-Holland. Het weekbereik van WILD FM is ten opzichte van januari Ė februari 2012 gestegen met 10.000 luisteraars naar een weekbereik van 3,3% in 10+.


Programma-directeur Dave Leusink: ďDoor een mix van hedendaagse hitmuziek met frisse DJ-talenten en gecompleteerd met actueel nieuws van onze eigen redactie bieden wij een format dat nergens anders is te beluisteren. Dat dit nu al, na slechts twee NLO-metingen, wordt beloond met de meeste luisteraars in Noord-Holland onder alle NLCO-stations is een mooi compliment voor ons hele team en een unieke kans voor adverteerders. Dit smaakt naar meer!Ē [Radio.NL]