Hugh Grant in seizoensopener Van der Vorst ziet sterrenDe Britse acteur Hugh Grant is vrijdag te zien in de seizoensopener van het tv-programma Van der Vorst ziet sterren met Peter van der Vorst. Dat heeft RTL 4 donderdag aangekondigd. Grant geeft het interview om de nieuwe animatiefilm Pirates te promoten. “En Grant leidde afgelopen zomer de kruistocht tegen het blad News of The World. Hij vertelt waarom hij dat deed en ook dat hij is afgeluisterd en er zelfs bij hem is ingebroken in opdracht van de tabloid“, zegt een woordvoerder.

Andere gasten in de aflevering van vrijdag zijn Charly Luske en Tanja Jess. Zij schittert in de succesvolle serie Bloedverwanten en haar twaalf jaar jongere man was publiekslieveling bij ‘The voice of Holland’ en heeft net zijn eerste succesvolle single gelanceerd.

Verder staat er een bezoek aan Gers Pardoel op het programma. “Voor het eerst laat hij een camera toe in zijn bescheiden woning in Rotterdam, waar hij alle hits schrijft en opneemt. Ook zijn 35 minuten jongere tweelingbroer Robbie komt langs.”