Paul de Leeuw mogelijk vervanger Irene Moors in Life 4 You
Paul de Leeuw is op 4 november mogelijk eenmalig te zien als vervanger van Irene Moors in de RTL 4-show Carlo & Irene: Life 4 You. De Leeuw heeft zich aangeboden en Moors stemde toe. Dat was zaterdagavond te zien in het tv-programma Pau!l. Cameraman Barry Kroon, de man van Moors, loopt op die dag de marathon van New York. “Het is zo’n lieve man. De kinderen mogen best twee dagen bij mij logeren en dan neem ik ook het programma over samen met Carlo“, zei De Leeuw.

De Leeuw heeft een vriendschappelijke band met Moors en haar partner. “Het is een ontzettend leuke, bescheiden man. We hebben enorme ruzie gehad een maand geleden, Irene en ik, want haar man gaat de marathon lopen in New York. Dat is de eerste zondag van november. Toen zei ik tegen haar: ‘Irene, je gaat toch wel naar die marathon toe?’ Toen zei ze: ‘Nee, waarom zou ik?’”

“Nah, zei ik dat? Dat bedoelde ik niet zo. Ik bedoelde dat ik gewoon moet werken op zondag“, aldus Moors. De Leeuw: “Dan kan toch één keer iemand anders dat overnemen?” “Nee, dat kan niet“, zei ze daarop.

Moors: “Luister, het is ingewikkeld. En mijn bloedjes van kinderen moet ik allemaal voederen. Hij zit een week in New York, dat zou ik ook wel willen! Maar ik neem alles over! Ach, hou toch op. Alsof ik een heel slechte vrouw ben, een soort Kenau ben.”

De Leeuw vroeg de andere studiogast Toine van Peperstraten naar zijn ervaringen. Volgens de sportpresentator is de aanwezigheid van de partner van cruciaal belang. “Ik ga hem voor de vierde keer lopen dit jaar. Heel belangrijk, echt waar. Dat moet. Nee, echt. Het is een must.”

Toen bood De Leeuw zich aan als vervanger in Life 4 You. “Dan kun jij gewoon naar New York naar de marathon.”

“Oke!“, riep Moors voluit. “Staat het erop?“