Samsung Galaxy S3 vanavond ge´ntroduceerd

Het is bijna zover, vanavond wordt de Samsung Galaxy S3 aangekondigd. Computer Idee redacteur Chris Broesder is aanwezig bij de onthulling en zal verslag uitbrengen.

Houd de website van Computer Idee vanavond in de gaten! Computer Idee is namelijk op het Samsung Mobile Unpacked-evenement aanwezig dat vanavond om 19:45 (Nederlandse tijd) van start gaat. Volgens geruchten zou er ook een ander Samsung-toestel worden aangekondigd. Alle ogen zullen echter in eerste instantie gericht zijn op de Samsung Galaxy S3; de opvolger van de uiterst succesvolle Samsung Galaxy SII. Hij stond al te koop aangeobden op Amazon.de maar vanavond wordt hij dan eindelijk aan de pers getoond.Blauwe en witte Samsung Galaxy S3?

Volgens een voorraadsysteem van Carphone Warehouse (De Engelse Phonehouse) komt het toestel in het blauw en het wit. De blauwe kleur zou echter zo donker zijn dat het haast zwart lijkt. Het lijkt in ieder geval goed te matchen met de uitnodiging waarop een blauw en wit object zijn te zien.Of hij veel lijkt op het prototype uit een eerder gelekte video zullen we dan ook weten. Het toestel zou een 4.7-inch scherm krijgen, een 12MP camera en een quad-core processor. Ondanks de vele geruchten over de specificaties zijn, is er nog maar weinig gelekt over het uiterlijk. Onderstaande fotoĺs zijn onlangs opgedoken van wat een Samsung Galaxy S3 zou moeten zijn.