Crime-avond RTL 4 blijft succesvolDe crime-avond van RTL 4 blijft een hit. Ook met de ietwat gewijzigde line-up kwam de zender maandagavond op primetime steeds boven de grens van één miljoen kijkers uit. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. CSI New York is tot het najaar direct te zien na Goede Tijden Slechte Tijden en vervangt daarmee Crime Scene Investigation, dat nu om half elf wordt uitgezonden. De series waren dit keer goed voor respectievelijk 1,1 miljoen en 710.000 kijkers.

Tussen de CSI’s ingeklemd deed ook Bones zoals vertrouwd goede zaken. De Amerikaanse misdaadserie mocht eveneens 1,1 miljoen kijkers noteren. Tezamen maakte het van RTL 4 de tweede meest bekeken zender op maandagavond.

Nederland 1 was de kijkcijferwinnaar met torenhoge scores voor Spoorloos (2,1 miljoen), Radar (1,8 miljoen) en het Achtuurjournaal en Het Familiediner (beide 1,6 miljoen).

De datingshow In Love With Sterretje op RTL 5 deed 440.000 kijkers en de tv-première van Killers met Ashton Kutcher en Katherine Heigl op SBS 6 was goed voor 530.000 kijkers.