Dagelijkse radioshow voor Perez HiltonShowbizzblogger Perez Hilton, artiestennaam van Mario Lavandeira, krijgt een dagelijkse avondshow op de radio. Vanaf 21 mei is hij samen met co-host Adam Bomb op 50 radiostations van Cumulus Media te horen. “Perez Nights Live” zal onder meer in Dallas, Houston, Atlanta en Detroit op de radio worden uitgezonden. Het programma vervangt de Billy Bush Show.

Al ruim acht jaar is Mario Lavandeira actief op het internet met zijn eigen roddelsite. Eerst onder de naam PageSixSixSix, als knipoog naar de populaire roddelpagina PageSix van de New York Times. Later besloot hij mee te gaan in de hype rond Paris Hilton en veranderde hij zijn naam in Perez Hilton. Zijn site is inmiddels bestempeld als "Hollywood's most hated website".


Sinds mei 2008 zijn de roddels van Perez Hilton ook op de radio te horen. Twee keer per dag, gedurende vijf dagen per week, wordt het anderhalf minuut durende item ‘Radio Perez’ uitgezonden door een groot aantal radiostations in de Verenigde Staten, Canada en Australië. In 2010 kreeg Hilton ook zijn eigen wekelijkse hitlijst op de radio: de Fab 30 Countdown. Overigens hebben veel radiostations dit programma alweer van de zender gehaald.


Nu gaat Cumulus Media het proberen met een dagelijkse avondshow met Hilton. In Perez Nights Live, dat elke avond tussen 19 en 22 uur wordt uitgezonden, draait de showbizzblogger de beste hits van nu en vertelt hij de sappigste roddels over de sterren. Hilton wordt tijdens zijn show bijgestaan door Adam Bomb, huidig ochtenddeejay van de hitzender i93 (KLIF) in Dallas.


De nieuwe radioshow van ‘The Queen of all Media’ is vanaf 21 mei op 50 radiostations van Cumulus Media te horen. Onder meer i93, Q100 (WWWQ) in Atlanta, 104.1 KRBE in Houston en 96.3 WDVD in Detroit gaan de show uitzenden. Op de meeste van deze stations was tot voor kort de avondshow van Billy Bush te horen. Eerder deze maand besloot Cumulus plotseling om deze show van zijn radiostations te halen. In Atlanta is Billy Bush nu op Star 94 (WSTR), de concurrent van Q100, te horen. [RS/Radio.NL]