Flipboard for Android-apk van Samsung Galaxy S3 getrokken

Flipboard is een nieuwe app voor Android die al voorgeďnstalleerd is op de Samsung Galaxy S III. Maar die exclusiviteit is nu al teniet gedaan door het verschijnen van een apk-download via een gebruiker (Vlacho) van het XDA Developers forum.

Met Flipboard kunnen gebruikers hun sociale media en andere diensten op een tijdschriftachtige manier laten weergeven, zoiets als Google Currents dus. Valcho pakte de apk van een van de demomodellen waar de pers (waaronder Computer Idee) mee mocht spelen vorige week in Londen tijdens het Samsung Mobile Unpack. Alleen de iPad had al Flipboard maar nu is het dus, onofficieel, ook voor Android-gebruikers beschikbaar.Flipboard for iPad promofilmpjeSysteemeisen Flipboard voor Android

We weten niet de minimale systeemeisen maar gebruikers op het XDA forum met een Asus Transformer Prime, Xperia Neo V, HTC One X en Desire, Samsung Galaxy S (i900), Galaxy S2, Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Note. Op de Galaxy Nexus lijkt de landschap-modus niet te werken. De widgets missen ook waneer je gebruik maakt van de apk volgens de forum-leden op XDA Developers Forum.

Veel van de XDA forum-gebruikers draaien overigens wel de CyanogenMod. Zorg ervoor dat applicaties uit 'onbekende' bron mogen worden gedownload via je toestel (kun je aangeven in de instellingen van je smartphone).

[Via: Netbooknews]