Meer kijkers voor Hotter Than My Daughter
Gordon wint kijkers met Hotter Than My Daughter. De derde aflevering van dit seizoen trok donderdagavond ruim 1,4 miljoen kijker naar RTL 4, een voorlopig hoogtepunt voor de huidige serie. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Net als de afgelopen twee weken was Hotter Than My Daughter de onbetwiste winnaar op primetime. Het is met afstand de meest bekeken primetime-titel die van maandag tot en met donderdag te zien is bij de familiezender.

De eerste twee afleveringen van Hotter Than My Daughter trokken ongeveer 1,3 miljoen kijkers. Ten opzichte van vorige week heeft de metamorfoseshow ruim 8 procent aan kijkers gewonnen.

Vorig seizoen trok de tv-show gemiddeld 1,6 miljoen kijkers met op het hoogtepunt 2,1 miljoen kijkers, maar toen stond ze direct na kijkcijferkanon The Voice of Holland geprogrammeerd.

De nummer twee op primetime was donderdag Draagmoeder Gezocht van Anita Witzier, dat op Nederland 1 goed was voor 962.000 kijkers. Het brons is voor Derek Ogilvie, die na Hotter Than My Daughter 958.000 kijkers noteerde.

RTL 5 trok 386.000 kijkers met Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf en het ingelaste Premier League-darts op RTL 7 trok 231.000 kijkers.