KPN maakt klantenservice dag en nacht gratis bereikbaar


Grote veranderingen in het klantenservicebeleid van telecombedrijf KPN. Voor alle diensten die KPN onder eigen merknaam aan de consument levert wordt de klantenservice 24 uur per dag gratis bereikbaar.

Of het nu om mobiele telefonie, internet of digitale televisie gaat, de KPN-klant kan vanaf augustus gratis en op welk door haar of hem gewenst tijdstip van de dag contact met de klantenservice opnemen. KPN maakt dit onlangs tijdens een bijeenkomst op het hoofdkantoor aan medewerkers bekend.

Niet alleen gratis klantenservice
Deze bijeenkomst werd via internet live uitgezonden op twintig andere KPN-locaties in Nederland waar KPN-medewerkers met de nieuwe plannen van KPN kon kennismaken. De bijeenkomst werd geleid door Eelco Blok CEO van KPN en Joost Farwerck die Managing Director bij KPN Nederland is. Naast de gratis klantenservice werden ook nieuwe mobiele telefoonabonnementen en de update van het huidige GSM-netwerk van KPN in Nederland aangekondigd.


KPN luistert naar de klant
KPN stelt dat men de afgelopen periode meer dan voorheen het geval is geweest heeft geluisterd naar haar klanten. Naar aanleiding van deze feedback wil KPN zich verbeteren. De eerste aanzet is het gratis maken van de klantenservice. Momenteel moet daar nog 10 eurocent per minuut voor betaald worden. Vanaf augustus kan de KPN-klant gratis en 24 uur per dag naar de klantenservice bellen.