Asus Transformer Padfone promo-video online

Met de Asus Transformer Padfone maak je van je Asus smartphone een 3G-tablet. Asus heeft nu een officiële promo-video vrijgegeven waarin de werking wordt uitgelegd.

De Transformer Padfone is een uniek product dat tijdens de CES de winnaar werd van de ‘Best Innovations award’. De Asus Transformer Padfone is nu in Taiwan beschikbaar is en wordt in het derde kwartaal van 2012 in Nederland verwacht. Tot nu toe moesten we het doen met een teaser video maar in onderstaande promo video krijgen we een betere kijk op de Asus Transformer Padfone (de video is 4 minuten maar toont twee keer dezelfde video van 2 minuten):

Asus Transformer Padfone

Bij de Transformer Prime ‘verandert’ de tablet in een soort notebook door de toevoeging van een fysiek toetsenbord maar de Transformer Padfone gaat een stukje verder door de mogelijkheid te bieden de telefoon in een tablet-behuizing te stoppen waardoor het een volwaardige Android-tablet wordt met een 10,1” scherm. De telefoon (1,5Ghz dual-core), en daardoor ook de tablet, draait op Android 4.0. Aan de tablet kan daarnaast ook weer een fysiek toetsenbord worden gehangen. Andere accessoires zoals een stylus en handset zijn ook los verkrijgbaar.Asus Transformer Padfone prijs

Een losse Padfone kost in Taiwan zo'n 415 euro, met tablet-behuizing, stylus en bluetooth kom je op €576 en wie daarnaast ook nog een keyboard dock wilt, komt uit op een totaalprijs van zo'n €666. Of deze prijzen vergelijkbaar zullen zijn met de prijzen in Nederland is nog niet onbekend.

[Via: Androidworld]