Yolanthe met Paris Hilton en DJ Afrojack terug op televisie


Een nieuw seizoen van vier afleveringen van het tv-programma Yolanthe Op 3 staat voor de deur. In de eerste aflevering staat het veel besproken paar Paris Hilton en DJ Afrojack centraal.

Het leek er lang op dat Yolanthe Sneijder-Cabau niet meer op de Nederlandse televisie bij de TROS zou terugkeren. Op het laatste moment konden beide partijen het eens worden over een nieuw contract dat een nieuw tv-seizoen van Yolanthe Op 3 mogelijk maakte. Vanaf 16 mei laat de Nederlandse presentatrice/actrice een blik in het leven van nationale en internationale sterren zien.

Paris Hilton en Afrojack
Al langere tijd gonst het van de geruchten dat Paris Hilton en de Nederlandse DJ Afrojack mogelijk een liefdesrelatie hebben. In de eerste aflevering van Yolanthe Op 3 is het Yolanthe Sneijder-Cabau gelukt om beide personen in één televisieprogramma uitvoerig aan het woord te laten. Of er voor de kijker meer duidelijk wordt over de liefdesperikelen die tussen beide mogelijk spelen is nog maar de vraag. In ieder geval krijgt men een rondleiding door de imposante villa van Paris Hilton in Beverly Hills. Bezoekt ze in de tuin het miniatuurhuis compleet ingericht met behang, tapijt en meubels waarin de zeven hondjes van Hilton leven. En is Yolanthe te gast bij het verjaardagfeest van Paris Hilton in een chique nachtclub in Las Vegas, waar Afrojack voor de muziek zorgt. Ook krijgen we een kijkje in de prachtige villa in Los Angeles waar Afrojack tijdens zijn verblijf in Amerika woont.


Meer nationale en internationale sterren
Yolanthe Op 3 is vanaf 16 mei vier woensdagavonden vanaf 21.20 uur op Nederland 3 te zien. Naast Paris Hilton en Afrojack bezoekt zij ook Dirk Kuyt, Yes-R, Donatella Versace, Yolande Foster en in de laatste aflevering – net voor de start van het EK voetbal in Polen en Oekraïne - Nigel & Winona de Jong en Charlotte Heitinga.


Yolanthe de Ivo Niehe voor jongere kijkers
Yolanthe Op 3 kan worden gezien als de TV-show Op Reis van Ivo Niehe maar dan meer gericht op een jongere doelgroep. Met het tv-programma probeert de TROS de jongere kijker meer aan de publieke omroep te binden.