Diablo III goed voor gratis vibrator

Hoe lift je mee op de populariteit van het spel Diablo III? Door de vrouwen en vriendinnen van de gamende Diablo III-spelers een gratis vibrator aan te bieden zo dacht de Franse erotiekwinkel Absoloo.

Diablo III is een zeer verslavend spel en zorgt er voor dat heel wat (voornamelijk) mannen de komende dagen aan de computer gekluisterd zitten. De vrouwen en vriendinnen van deze gamers staan dus even langs de kant. Absoloo.com bedacht een ludieke actie en stelt een gratis vibrator beschikbaar zodat ze niet hoeven te wachten tot de gaming sessies van vriend of man eindelijk ten einde zijn.

Het enige wat ze hoeven te doen is een foto van zichzelf met de Diablo III-doos te tonen op de Facebook-pagina van Absoloo. De winnaars krijgen aan het eind van de actie een code opgestuurd waarmee ze de gratis vibrator online kunnen bestellen.

Een deel uit de oproep van Absoloo (vertaald m.b.v. Google Translate):

....your man would rather go in search of magical jewels, gloves sorcerers, and other heavy war clubs to get XP points rather than engaging in search of your G-spot and gain sexual experience.

So what to do?

Do not despair! We decided to help you!

Find the joy and the attention you need naturally, but with a new friend

Absoloo.com offers a small vibrator!

To receive this offer, simply post on our Facebook page a hoto of yourself along with the game Diablo III until May 28Overigens maak je bij Computer Idee vandaag kans op een Lexmark Interpret S405 all-in-one printer met onze Vrijdagmiddag Weggeef-actie. Of jij of je partner nou Diablo III spelen, maakt niet.