Logitech introducteert de Wireless Solar Keyboard K760, een toetsenbord op zonne-energie dat geschikt is voor Mac, iPad en iPhone.

Via Bluetooth maakt het toetsenbord draadloos contact met je Apple-apparaten. Met een druk op de knop schakel je eenvoudig tussen apparaten zodat je maar één toetsenbord nodig hebt voor Mac, iPad en iPhone (maximaal 3 apparaten). De Logitech Wireless Solar Keyboard K760 beschikt over een slank, minimalistisch design en Mac-specifieke toetsen, waaronder de Command-, helderheid- en uitwerptoets.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 is milieuvriendelijk

Niet alleen de zonne-energie maakt de K760 milieuvriendelijk, het toetsenbord ook vervaardigd uit een pvc-vrije constructie en wordt het verzonden in een volledig recyclebare verpakking. Ook wanneer er weinig licht is, kan het toetsenbord zichzelf opladen. Het toetsenbord kan volgens Logitech, bij een gemiddeld gebruik van acht uur per dag, drie maanden lang werken, zelfs in volledige duisternis.Prijs Logitech Wireless Solar Keyboard K760

De Logitech Wireless Solar Keyboard K760 is naar verwachting beschikbaar vanaf juli 2012, voor een adviesprijs van 79,99 euro.