Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36

Thread: Protek 9600 ip

  1. #1
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Protek 9600 ip

    Kam nje PROTEK 9600 IP.
    me postoni ju lutem softin e fundit+loaderin per kete aparat.
    si mund te shoh me server sepse ka nje porte ethernet mbrapa?nuk e di a punon me cccam apo ndonje gje tjeter.me pak fjale cfare mund te shoh me kete aparat.me duket se klonohet me nji NANOXX.
    faleminderit!

  2. #2
    VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Join Date
    20-04-2011
    Location
    .bat
    Posts
    1,111
    Uploads
    12

    Re: Protek 9600 ip

    Vini-EL
    nje pyetje per kuriozitet, ku dreqin te bien ne dore gjithe keto aparate?? :D

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: Protek 9600 ip

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    Kam nje PROTEK 9600 IP.
    me postoni ju lutem softin e fundit+loaderin per kete aparat.
    si mund te shoh me server sepse ka nje porte ethernet mbrapa?nuk e di a punon me cccam apo ndonje gje tjeter.me pak fjale cfare mund te shoh me kete aparat.me duket se klonohet me nji NANOXX.
    faleminderit!
    vini dikur keta aparte hapnin noven sepse kishin server vet nga.......por para 1 viti keto aparate u mbyllen te gjitha,,,,, luan dhe ccam....sa per file dhe loader ke ne seksionin perkates.
    http://www.satsupreme.com/showthread...atest-Firmware
    (ky aparat se bashku me apar.techview kishin vet server nga mama compani)

  4. #4
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Protek 9600 ip

    spo kuptoj ku ndryshon kur thot 29t,29e dhe t71?diferencat dmth midis "t' para dhe mbrapa nr si dhe me prapashtese "e" dhe a punojne me emulator dmth me kode per te hap paketat ne qarkullim si BISS,IRDETO2,VIACESS etj?dmth me keto file-t k160 psh

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    29-09-2012
    Posts
    377
    Uploads
    1

    Re: Protek 9600 ip

    Pershendetje: Kam dy aparate te vjeter dhe doja te dija ne se hapin ndonje kanal qe mund te hapen ato Biss per shembull apo te tjere.. Njeri eshte Protek 9000FTA? tjetri eshte Worldsat iperial 300sl? Te dy kane porten rs232... Edi qe jan aparate shum te vjeter por nese mund te kapim noj kanal sporti! flm klm tgjithe.

  6. #6
    Senior Member njazi's Avatar
    Join Date
    03-03-2011
    Posts
    1,448
    Uploads
    449

    Re: Protek 9600 ip

    shikoni keto softe
    k69 NanoXX - Protek - Funbox - 9600IP key

  7. #7
    Senior Member njazi's Avatar
    Join Date
    03-03-2011
    Posts
    1,448
    Uploads
    449

    Re: Protek 9600 ip


  8. #8
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: Protek 9600 ip

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    Kam nje PROTEK 9600 IP.
    me postoni ju lutem softin e fundit+loaderin per kete aparat.
    si mund te shoh me server sepse ka nje porte ethernet mbrapa?nuk e di a punon me cccam apo ndonje gje tjeter.me pak fjale cfare mund te shoh me kete aparat.me duket se klonohet me nji NANOXX.
    faleminderit!
    vini el ketu ke material per nanoxx dhe protek dhe ketu per 9600 ip dhe ketu te shpiegon diferencen me shkronjat 'e' dhe 't'!

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    29-09-2012
    Posts
    377
    Uploads
    1

    Re: Protek 9600 ip

    Njazi... ato softet qe ke hedh per Worldsat imperialin hidhen me rs 232 dhe cfar mund te hapi ky aparat nese mundesh te me shpjegosh me aq sa di. si mund te veproj per te rregullu kete aprat per tkap ndonje kanal me teper. res klm,..

  10. #10
    Senior Member njazi's Avatar
    Join Date
    03-03-2011
    Posts
    1,448
    Uploads
    449

    Re: Protek 9600 ip

    Quote Originally Posted by Joni-2012 View Post
    Njazi... ato softet qe ke hedh per Worldsat imperialin hidhen me rs 232 dhe cfar mund te hapi ky aparat nese mundesh te me shpjegosh me aq sa di. si mund te veproj per te rregullu kete aprat per tkap ndonje kanal me teper. res klm,..

    shiko ketu

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Update Opticum HD 9600 & HD TS 9600
    By dreamer1983 in forum Opticum Firmware
    Replies: 33
    Last Post: 02-01-2015, 21:11:34
  2. Novo software para Protek ou xxnano 9600
    By anterocouto in forum Portuguese / PortuguÍs
    Replies: 2
    Last Post: 07-11-2009, 20:35:43
  3. Protek 9600
    By Jivan in forum Polish / Polski
    Replies: 0
    Last Post: 17-08-2009, 23:16:51
  4. protek 9600 tps
    By houcine92000 in forum Protek
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2009, 00:52:01
  5. protek 9600 ip
    By mici2 in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 0
    Last Post: 13-09-2008, 20:11:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •