Results 1 to 3 of 3

Thread: Dm500s spdif output

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    04-10-2010
    Posts
    16
    Uploads
    0

    Dm500s spdif output

    Hello to all

    I bought last week an amplifier which has an spdif input . I tried to connect it with my dm500s (which has spdif output) without any luck
    I tried 5 different cables but i have no signal

    I tried to find answers in other forums with no luck. I have gemini image

    Please help

    Thanks in advance

  2. #2
    New Member
    Join Date
    28-04-2005
    Location
    LATVIA
    Posts
    9
    Uploads
    0

    Re: Dm500s spdif output

    DM800,7020 is today!
    Forget Your DM500!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    04-10-2010
    Posts
    16
    Uploads
    0

    Re: Dm500s spdif output

    Hello. You are right. But why the dm500 has an spdif output which is not working? I think there is a way to work . I don;t know

Similar Threads

  1. TV4 regionalises HD output
    By tokoroko in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 29-05-2012, 19:02:22
  2. Question DM500 HD - ant. output no voltage
    By arnold84 in forum Dreambox Information and Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 29-07-2011, 09:20:54
  3. BBC pledges 25.5m for children's output
    By Dobe7777 in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 23-10-2009, 18:25:16
  4. Info Euro1080 trims output
    By <<ELVIS>> in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 15-08-2009, 09:26:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •