Angela Groothuizen tekent driejarig contract bij RTL 4

Angela Groothuizen heeft een driejarig contract getekend bij RTL 4. Ze blijft coach in The Voice Kids en wordt jurylid in Beat the Best, de nieuwe tv-show met Chantal Janzen en Gordon. Dat heeft RTL 4 dinsdag laten weten. Groothuizen is blij met de deal. “RTL 4 heeft me in 2009 in huis gehaald alsof ik de verloren dochter was. Ik heb mee mogen doen met de meest succesvolle programma’s van de afgelopen jaren. Ik ben er trots op dat ik een RTL 4-gezicht mag blijven“, zegt ze.

Zenderbaas Erland Galjaard is ook in zijn nopjes. “De oprechtheid en deskundigheid van Angela als jurylid en coach worden door zowel de kijkers als de kandidaten enorm gewaardeerd. Bovendien heeft zij de warme persoonlijkheid om ook andersoortige programma’s vorm te geven. Wij zijn blij dat we de komende jaren met haar weer aan de slag mogen gaan.”

De afgelopen jaren was Groothuizen bij de familiezender te zien in onder meer X Factor, The Voice Holland en The Voice Kids. Ook was ze tien zien in SOS Verbouwing, maar daar stopte ze mee, omdat ze de werkwijze ‘schandelijk’ vond.