VPRO geeft inkijkje in decolletés van dames

Na een veelbesproken aflevering over masturberende kinderen, komt het tv-programma Metropolis van de VPRO nu met een uitzending over borsten. Dat heeft de omroep dinsdag gemeld. Metropolis onderzoekt hoe de borsten erbij hangen van vrouwen wereldwijd. Een interessant onderwerp, vindt de omroep. “Niets zo gewoon als een paar borsten. De helft van de wereldbevolking heeft ze. Toch is er heel veel rond borsten te doen“, aldus een zegsvrouw over de onderwerpkeuze.

Alle aspecten van borsten worden belicht. “Moeders voeden er hun kinderen mee, maar als ze daardoor uitzakken moeten ze weer kunstmatig de lucht in geholpen worden. We kennen allemaal de seksuele aantrekkingskracht van de voorgevel, maar dames in Oekraine zetten hun blote borsten ook in als politiek wapen.”

Ook gaan de makers langs bij Suzanna uit Amerika. “Zij is de enige in haar familie die nog geen boob job heeft gehad. Zelfs haar oma ging haar voor. Deze moeder van vier is het zat dat haar voorgevel op half zeven hangt en heeft besloten zich een paar stevige implantaten aan te laten meten.”

Met de uitzending over borsten begint het tiende seizoen van Metropolis. De uitzending begint om 20.55 uur op Nederland 3.