Radio 10 Gold heeft een nieuwe presentator. Eddy Keur start per augustus met een eigen radioprogramma bij het landelijke radiostation. Keur is al sinds 1983 actief op de radio en heeft zijn stem als voice over aan vele TV programma’s verleend.

Eddy Keur: "In 1989 begon ik na 5 jaar KRO radio bij Radio 10. Nu meer dan 23 jaar later start ik opnieuw bij het station dat mijn muziek draait, waar een klein team van enthousiaste radiomakers een prachtige volwassen zender neerzet en de sfeer en magie van Radio 10 Gold in stand houdt.


April volgend jaar bestaat het radiostation 25 jaar, ik ben ontzettend dankbaar dat ik die verjaardag als deejay mag meevieren. Wat wil een mens nog meer, top."


Florent Luyckx, directeur content Radio 10 Gold: ‘Met de komst van Eddy Keur naar Radio 10 Gold hebben we ons deejay team uitgebreid met een zeer ervaren, gepassioneerde en opvallende radiopersoonlijkheid die fan is van het station en haar luisteraars.


Eddy zit boordevol ideeën voor zijn programma op Radio 10 Gold en de komende weken gaan we die verder uitwerken. Dit jaar is onze programmering al uitgebreid met een aantal succesvolle nieuwe programma’s. Met de unieke muziekmix van de grootste hits aller tijden en het uitgebreide team van topjocks ben ik ervan overtuigd dat nog meer luisteraars ons de komende tijd gaan ontdekken." [Radio.NL]