Ibrahim Afellay meest sexy voetballer van Oranje


Luisteraars van de landelijke commerciële radiozender 100%NL hebben Ibrahim Afellay verkozen tot meest sexy voetballer van het EK 2012. Een groot deel van de luisteraars is het er over eens: “’Ibi’ is gewoon een lekker snoepje!”. Afellay kreeg 22% van de stemmen. Zijn voetballende collega Gregory van der Wiel staat op de 2e plaats (17%).

Ook keeper Maarten Stekelenburg valt in de smaak! Met 10% van de stemmen kwam hij terecht op een eervolle 3e plaats. Robin van Persie en Wesley Sneijder zitten op de reservebank met hun vierde en vijfde plaats.


Hoewel steeds meer vrouwen oprecht geďnteresseerd zijn in voetbal, was 100% NL er niet van overtuigd dat de dames de internationals van het Nederlands Elftal slechts op hun spel beoordelen. Daarom ging 100% NL op zoek naar de mooiste en meest sexy Nederlandse voetballer van het EK 2012.


In de ochtendshow van deejay Colin Banks werden de luisteraars afgelopen week opgeroepen om hun stem uit te brengen op de 100p.nl, de website van het radiostation. [Radio.NL]