Page 32 of 33 FirstFirst ... 7222730313233 LastLast
Results 311 to 320 of 322

Thread: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

 1. #311
  Senior Member
  Join Date
  26-12-2014
  Posts
  181
  Uploads
  5

  Re: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  [B]HOTBIRD 13 EST 11096H29900
  0500:042820:019A:0578:083F
  9D 30 5E 2B 29 31 CA 24 5D A9 C8 CE 68 E0 45 8D
  ;Bein Sports 1 HD (13.0░E) May be Next

  0500:042820:019B:0582:0840::
  F0 CA 5A 14 2D F7 F7 1B 15 D6 93 7E 8C 51 4F 2C ;
  Beinsports 2 HD (13.0░E)

 2. #312
  Super Moderator benardi's Avatar
  Join Date
  21-01-2009
  Posts
  2,863
  Uploads
  512

  Re: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  EUTELSAT 10E

  Tandberg key

  11295H22500

  English Premier League

  Service 1/2/3/4

  T 1 01 CA138BA8A3B4A300

  T 2 01 5FDB06DA9DAEC000

  T 3 01 345E9A0BDE250C00

  T 4 01 52604E3C59259800

 3. #313
  →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
  Join Date
  12-02-2008
  Location
  The Land of Eagles
  Posts
  4,308
  Uploads
  40

  Re: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  -------------------------------------------
  Channel: Fightbox HD
  Frequence: 11802:17500:V 42E
  sid+ecm: : 3EE6 1966
  key: 783F48FFD5784592

  time: 22.12.2017 17:35
  -----------------------------------------
  Channel: Da Vinci Learning-42E
  Frequence: 11802:17500:V 42E
  sid+ecm: : 3EEA 196A
  key: 63275CE6CA3D242B

  time: 22.12.2017 17:34
  -------------------------------------------
  Channel: MBC Feed
  Frequence: 11590:02856:V 21.6E
  sid+ecm: : 0001 1FFF
  key: FEDA22FA1217BCE5

  time: 22.12.2017 17:33
  -------------------------------------------
  Channel: HNL SD Eutelsat 16░E
  Frequence: 11366:30000:V 16E
  sid+ecm: : 03FA 1FFF
  key: BA39CCBF45762DE8

  time: 15.12.2017 23:52
  -------------------------------------------
  Channel: beOut Q Sports - Q1
  Frequence: 12207:27500:V 26E
  sid+ecm: : 6954 6953
  key: D79D7ABD6FCA70F5

  time: 14.12.2017 01:14
  -------------------------------------------
  Channel: SRTV Feed
  Frequence: 11512:29950:V 16░E
  sid+ecm: : 00C8 1FFF
  key: 374C088B553D9729

  time: 03.12.2017 23:32

 4. #314
  →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
  Join Date
  12-02-2008
  Location
  The Land of Eagles
  Posts
  4,308
  Uploads
  40

  Re: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  -------------------------------------------
  Channel: Fightbox HD Sat: 42E
  key: 783F48FFD5784592783F48FFD5784592
  06AD:000000:3EE6:01C4:1966::78 3F 48 FF D5 78 45 92 78 3F 48 FF D5 78 45 92 --> CC&NEWcamd
  0: { 06 AD 3E E6 { 78 3F 48 FF D5 78 45 92 78 3F 48 FF D5 78 45 92 }} --> gbox
  F 3EE61966 00 783F48FFD5784592 ; Fightbox HD --> mgcamd
  F 3EE61966 01 783F48FFD5784592 ; Fightbox HD --> mgcamd
  time: 22.12.2017 17:35
  -------------------------------------------
  Channel: Da Vinci Learning-42E Sat: 42E
  key: 63275CE6CA3D242B63275CE6CA3D242B
  06AD:000000:3EEA:01C8:196A::63 27 5C E6 CA 3D 24 2B 63 27 5C E6 CA 3D 24 2B --> CC&NEWcamd
  0: { 06 AD 3E EA { 63 27 5C E6 CA 3D 24 2B 63 27 5C E6 CA 3D 24 2B }} --> gbox
  F 3EEA196A 00 63275CE6CA3D242B ; Da Vinci Learning-42E --> mgcamd
  F 3EEA196A 01 63275CE6CA3D242B ; Da Vinci Learning-42E --> mgcamd
  time: 22.12.2017 17:34
  -------------------------------------------
  Channel: MBC Feed Sat: 21.6E
  key: FEDA22FA1217BCE5FEDA22FA1217BCE5
  F 00011FFF 00 FEDA22FA1217BCE5 ; MBC Feed --> mgcamd
  F 00011FFF 01 FEDA22FA1217BCE5 ; MBC Feed --> mgcamd
  time: 22.12.2017 17:33

 5. #315
  Moderator flamurtari's Avatar
  Join Date
  10-01-2013
  Posts
  1,727
  Uploads
  290

  Re: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  SCAN TV - ID- ALB-007 RTSH ne RTSH Satellite - Eutelsat 16 E, 12639 H 10830 3/5 in SD - MPEG-2 Resolution 720x576, kriptimi ne BISS - 11 11 11 33 11 11 11 33

 6. #316
  Senior Member
  Join Date
  29-09-2012
  Posts
  439
  Uploads
  1

  Re: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  A hapen me SRG e Zvicres me celsa?

 7. #317
  Senior Member M-P's Avatar
  Join Date
  25-12-2010
  Location
  MŘnchen
  Posts
  632
  Uploads
  5

  Re: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Quote Originally Posted by Joni-2012 View Post
  A hapen me SRG e Zvicres me celsa?
  Jo. Ka disa muaj

 8. #318

  Re: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Quote Originally Posted by Joni-2012 View Post
  A hapen me SRG e Zvicres me celsa?
  Hapen ne disa modele te rinj Starsat dhe te ngjashem. Duhen vendosur njehere ne internet sa per te bere update dhe per te marre vetem njehere celsat e rinj, dhe pastaj nuk ke me nevoje per internet. E perseris, hapen thjesht me celesa, jo me internet. Ata qe e kane menduar te bejne update fillestar me internet, e kane bere per tu mbrojtur.

 9. #319
  Super Moderator benardi's Avatar
  Join Date
  21-01-2009
  Posts
  2,863
  Uploads
  512

  Re: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Quote Originally Posted by Joni-2012 View Post
  A hapen me SRG e Zvicres me celsa?
  Nuk hapen sepse kane kaluar ne viacess 4,5,6

 10. #320
  Senior Member
  Join Date
  05-10-2010
  Posts
  261
  Uploads
  0

  Re: Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  CBC Sport HD New Biss Key

  Channel Name : CBC Sport HD
  Satellite : Azerbaijan 46░E

  Update Biss Key: 10 28 AC E4 EB 44 73 A2

Similar Threads

 1. Celsa per aparat Alma hd2210
  By flamurtari in forum Albanian / Shqip
  Replies: 1
  Last Post: 29-11-2014, 02:04:40
 2. HD+ , SRG HD ,tÚlÚsat ,C+ nl irde*o all astra channels
  By rojas2009 in forum Newcamd Exchange: Local
  Replies: 1
  Last Post: 24-03-2012, 11:50:41
 3. HD+ , SRG HD ,tÚlÚsat ,C+ nl irde*o all astra channels
  By rojas2009 in forum Report Bad Peers
  Replies: 1
  Last Post: 24-03-2012, 11:50:41
 4. digitalb celsa ndihme???????????
  By javolgr in forum Albanian / Shqip
  Replies: 4
  Last Post: 03-10-2006, 22:45:53
 5. šelsa per DreamBox
  By gogoloce in forum Albanian / Shqip
  Replies: 7
  Last Post: 06-08-2006, 17:43:42

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •