Ziggo zal op zondag 24 juni in samenwerking met Omroep West het jaarlijks Haagse popfestival Parkpop uitzenden. Vanaf 13.00 starten Radio West en Den Haag FM hun Parkpop-uitzending en van 16.00 tot 22.00 uur zenden Ziggo en TV West de optredens uit. Ziggo zendt Parkpop uit op zijn Eventkanaal, kanaal 13 (digitaal).

Omroep West zal verslag doen van Parkpop in het Haagse Zuiderpark. TV West is vanaf 16 uur in de lucht met live-optredens en registraties. Optredens zijn er van Boyce Avenue, The Asteroids Galaxy Tour, Adam Ant, Kraantje Pappie, Splendid en Blaudzun Dit is ook te zien op het evenementenkanaal van Ziggo.


TV West brengt vanaf 21.00 uur een uitgebreide samenvatting van het festival met daarin ook interviews en reportages. TV West zal op vrijdag 29 juni vanaf 17.15 uur ook een samenvatting uitzenden van de concertregistraties en de interviews.


Radio West en Den Haag FM maken een 9 uur-durende gezamenlijke uitzending vol live-muziek, reportages en interviews vanuit het Haagse Zuiderpark. Radio West en Den Haag FM komen van 13 tot 22 uur live vanaf Parkpop.