Look Who's Talking Now
13:05 - 15:05 op RTL4
Komedie (1993) uit Amerika
IMDB-rating: 3.6 (7878 stemmen)
Met John Travolta, Kirstie Alley, David Gallagher e.aJames heeft een goedbetaalde baan als privé-piloot van cosmeticakoningin Samantha. Mollie worstelt ondertussen met haar rol als moeder en haar baan in een winkel. De situatie wordt er niet gemakkelijker op wanneer ze opgescheept raakt met een straathond en een verwende poedel.


J'ai peur d'oublier
18:35 - 20:05 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.4 (14 stemmen)
Met Daniel Russo, Patrick Catalifo, Geneviève Fontanel e.aFabienne, 45 jaar, ontdekt dat ze lijdt aan een acute vorm van Alzheimer. Op een ochtend verlaat ze haar huis en vergeet waar ze vandaan komt en waar ze heen gaat. Ze maakt vervolgens kennis met een man en reist 48 uur lang met hem mee...


Not Another Teen Movie
20:30 - 22:15 op RTL5
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (27127 stemmen)
Met Chyler Leigh, Chris Evans, Jaime Pressly e.aJaney Briggs is een jonge kunstenares die er op school niet bijhoort vanwege haar uiterlijk. De populaire Jake Wyler neemt een weddenschap aan om haar in een prom-queen te veranderen.


Mongol
20:30 - 23:00 op RTL7
Biografie (2007) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.5 (6859 stemmen)
Met Aliya, Tegen Ao, Tadanobu Asano e.aAls jongen verloor Genghis Khar alles wat hem dierbaar was. Als man ging hij zijn bestemming achterna om met een leger terug te veroveren, wat hem ooit ontnomen was. Geïnspireerd door zijn grote liefde groeit hij uit tot heerser van het grootste rijk ter wereld. Voor sommigen was hij een wrede leider. Voor anderen was hij een god.<br>Mongolië, 1172. Het trotse stamhoofd Yesükhei waagt zich aan een tocht door de winderige toendra om zijn 9-jarige zoon Temüjin een bruid te helpen kiezen. Zijn keuze valt op Börte, een jong en guitig meisje. Op de terugweg wordt Yesükhei vergiftigd door de jaloerse krijger Targutei die ook Temüjin liever dood wil zodat hij zijn plaats als leider van de stam kan innemen. Temüjin’s enige uitweg is vluchten, maar hij zal des te sterker terugkeren. Zo begint er voor Temüjin een leven vol avonturen en beproevingen. Hij zal niet rusten voor hij diegene vindt die hem zal helpen om de grote Gengis Khan te worden.<br>.


Proof of Life
20:30 - 23:15 op NET5
Actie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (18346 stemmen)
Met Meg Ryan, Russell Crowe, David Morse e.aPeter Bowman is een Amerikaanse ingenieur die in het Andesgebergte gevangen wordt genomen door tegenstanders van de plaatselijke regering. De rebellen eisen drie miljoen dollar losgeld, maar zijn werkgever kan dit niet betalen. Peter's vrouw Alice staat er helemaal alleen voor en besluit de hulp in te roepen van de professionele onderhandelaar Terry Thorne.


King Arthur
20:30 - 23:00 op Veronica
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (41150 stemmen)
Met Clive Owen, Ioan Gruffudd, Mads Mikkelsen e.aArthur is een aarzelende leider die niets liever wil dan Groot-Brittannië te verlaten en naar de stabiliteit van Rome terug te keren. Maar voordat hij mag vertrekken, leidt een laatste opdracht hem en zijn ridders van de ronde tafel - Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, en Gawain - hem verder van zijn doel af. Groot-Brittannië wil een koning, niet alleen een krijger die het land tegen de binnenvallende Saksen verdedigt. Onder begeleiding van zijn vroegere vijand Merlijn, de mooie en moedige Guinevere, zal Arthur de kracht moeten vinden om de het tij te doen keren en Groot-Brittanië weer terug te geven aan haar oorspronkelijke bewoners.


Stille Nacht
21:00 - 22:30 op NED3
Misdaad (2004) uit Nederland
IMDB-rating: 6.3 (435 stemmen)
Met Josefien Hendriks, Liesbeth Kamerling, Victoria Koblenko e.aVijf studentes fietsen elke dag door het park dat tussen hun studentenflat en de universiteit ligt. Als er na een periode van relatieve rust in het park opnieuw een studente verkracht wordt besluiten Emma (Liesbeth Kamerling), Marieke (Victoria Koblenko), Laura (Caro Lenssen), Josien (Josefien Hendriks) en Bonnie (Christel Oomen) dat ze 's nachts voortaan in groepen door het park te fietsen. Als op een avond Marieke toch alleen door het park fietst wordt zij het volgende slachtoffer van de serieverkrachter. Omdat Emma een idee heeft wie het misschien gedaan kan hebben, gaan ze zelf achter de verkrachter aan. Ze vinden van alles, maar komen uiteindelijk niet veel verder. Ze komen tot het inzicht dat ze hopeloos bezig zijn, als goedwillende amateurs. Waarom zou het hen in godsnaam lukken en de politie niet? Ze besluiten het bijltje erbij neer te gooien. Maar dan komt Marieke aan met een ontdekking die tot de dader zou kunnen leiden. De vraag is: wat te doen met die wetenschap....


Lignes de front
21:00 - 22:35 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.5 (39 stemmen)
Met Jalil Lespert, Cyril Guei, Patrick Rameau e.aAntoine Rives is een jonge journalist, die zich bezighoudt met de mensen uit Rwanda die het land uitvluchten vanwege de slachtingen. Hij ontmoet Clement, een student waarvan de vriendin Rwanda niet uitkomt. Antoine overtuigt hem ervan terug te keren naar Rwanda om naar haar op zoek te gaan en biedt hem aan de hele zoektocht te filmen. Ze komen echter terecht in een gigantische chaos.


Hammer of the Gods
23:00 - 00:40 op RTL7
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 3.1 (697 stemmen)
Met Zachery Ty Bryan, Alexis Peters, Mac Brandt e.aThor, samen met zijn vrienden, reist naar een mysterieus eiland, op zoek naar faam. Eenmaal aangekomen komen ze verschillende vreemde wezens tegen en gaan ze op zoek naar antwoorden op het eiland. Ondertussen ziet Thor visioenen van een machtige krijger en een enorme hamer. Freyja vertelt hem dat zijn visioenen de oplossing kunnen zijn en ze gaan op zoek naar deze hamer.


Bait
23:00 - 01:20 op Veronica
Actie (2000) uit Canada
IMDB-rating: 5.5 (4039 stemmen)
Met Jamie Foxx, David Morse, Robert Pastorelli e.aAlvin Sanders begrijpt er niets van. Waarom is zijn veroordeling voor een klein vergrijp zomaar van zijn strafblad gehaald? En waarom krijgt hij opeens 11.500 dollar in zijn schoot geworpen?