Comedy Central wint strijd om Charlie Sheen-sitcom


Comedy Central heeft de tv-rechten voor de serie Anger Management met tv-ster Charlie Sheen bemachtigd. Het was een hevige strijd. Dat heeft de tv-zender laten weten. Met Anger Management maakt Sheen donderdagavond in Amerika zijn terugkeer op televisie, nadat hij werd ontslagen bij Two and a Half Man. “Anger Management van Charlie Sheen is één van de meest besproken nieuwe series van dit moment“, aldus een blije Brigitte van der Bijl, die de serie aankocht.

Van der Bijl gaat de serie op een prominent moment uitzenden. “De concurrentie om deze serie aan te kopen was erg groot, wij zijn dan ook heel erg blij dat de distributeur voor Comedy Central heeft gekozen en ik ben er van overtuigd dat wij deze serie op een bijzondere manier in het najaar zullen introduceren!”

In de nieuwe serie is Sheen te zien als ex-baseball speler die zijn problemen met zijn woedebeheersing heeft overwonnen en nu zelf als onconventionele therapeut anderen helpt hetzelfde te doen. Naast Sheen zijn actrices Shawnee Smit en Selma Blair te zien zijn als de vrouwen in zijn leven.

De eerste aflevering is dit najaar op Comedy Central.