Mediaset is vanaf 2 juli via KPN Interactieve TV te bekijken. De commerciŽle Italiaanse tv-zender heeft het bereik in Nederland weten te vergroten door een distributieovereenkomst met Caiway te sluiten.

Bij Caiway is Mediaset Italia onderdeel van het aanvullende Enjoy zenderpakket, dat maandelijks Ä 5,65 kost. Het Italiaanse tv-kanaal is speciaal bedoeld voor liefhebbers van ItaliŽ en richt zich voornamelijk op het uitzenden van muziek, films en series. Ook nieuwe trends in ItaliŽ en sport maken onderdeel van de programmering van Mediaset Italia uit. Het tv-kanaal is bij Caiway via voorkeuzepositie 222 te bekijken.
Sterker totaalaanbod
Jacqueline Bierhorst, commercieel directeur van Caiway: "Met het toevoegen van deze Italiaanse tv-zender aan het totale zenderaanbod van Caiway doen we veel mensen een plezier. Bijna iedereen heeft wel iets met ItaliŽ en de rijke cultuur die dat land te bieden heeft. Het programma-aanbod van deze zender is onderscheidend en interessant, ook als je de Italiaanse taal niet geheel machtig bent.Ē