René Pluijm vervangt Jessica Mendels in CampingLife

Sander Janson krijgt komend najaar kok René Pluijm aan zijn zijde in het tv-programma CampingLife op RTL 4. Hij vervangt Jessica Mendels, die zwanger is en niet meer terugkeert in de tv-show. Dat heeft de zender laten weten. Janson is de enige presentator die er al vanaf het begin van CampingLife in 2002 bij is. Mendels was sinds 2008 zijn co-presentator. Van 2002 tot en met 2004 was dat Corine Boon en van 2004 tot en met 2008 was Marit van Bohemen in die rol te zien.

In het twaalfde seizoen, dat op 17 november in première gaat, gaan Janson en Pluijm op reis door Europa in hun zoektocht naar het ultieme vakantiegevoel op en rond de camping.

“Ondertussen struint René als culinair expert stad en land af naar de lekkerste en meest verrassende streekproducten om aan het eind van de aflevering een heerlijke maaltijd te bereiden voor alle (camping)gasten“, aldus RTL.

Pluijm heeft zijn sporen als kok onder meer verdiend bij restaurants als Hotel Arena, De Hoefslag en Seinpost en was al eerder te zien in het RTL 4-programma Pluijm Op Pad