Angus, Thongs and Perfect Snogging
20:30 - 22:35 op RTL8
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (7898 stemmen)
Met Georgia Groome, Eleanor Tomlinson, Aaron Johnson e.aWanneer de knappe broers Tom en Robbie op school komen, denkt Georgia dat de droom over het vriendje is uitgekomen. Maar als ze Robbie met haar aartsrivale Lindsay ziet, bedenkt ze een plan om Robbie duidelijk te maken dat zij de rijpe, ontwikkelde vriendin is die hij verdient. Jammer genoeg verlopen Georgia’s plannen - waaronder tongzoen-lessen, Lindsay stalken en haar benen oranje verven - niet echt gladjes. Naast haar eigen liefdesproblemen maken Georgia’s ouders een turbulente tijd door. Het gevolg is dat Georgia het gevoel heeft dat de verantwoordelijkheid voor het bij elkaar houden van het gezin op haar schouders rust. Terwijl ze druk bezig is Robbie te veroveren en het gezin bij elkaar te houden, verandert Georgia van een egoïstisch meisje in een jonge vrouw.


Gran Torino
20:30 - 22:50 op SBS6
Misdaad (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 8.3 (244915 stemmen)
Met Clint Eastwood, Christopher Carley, Bee Vang e.aHet leven van de gepensioneerde monteur Walt Kowalski bestaat uit doe-het-zelven, bier drinken en de maandelijkse knipbeurt bij de kapper. Hij is een verbitterde veteraan van de Koreaanse oorlog. Behalve zijn hond Daisy vertrouwt hij niemand genoeg om zijn zonden tegen op te biechten.Zijn buren zijn allemaal verhuisd of overleden. De nieuwe buren zijn immigranten uit Hmong waar hij een gruwelijke hekel aan heeft. Walt zit eigenlijk te wachten op het einde van zijn leven. Totdat iemand 's nachts probeert zijn Gran Torino te stelen. De auto glimt nog even mooi als op de dag dat Walt hem decennia geleden zelf van de montagelijn haalde. De poging tot diefstal brengt de verlegen tiener Thao in zijn leven. Deze buurjongen wordt onder druk gezet door Hmong-bendeleden om de auto te jatten. Maar omdat Walt zowel de roof als de bende tegenhoudt, wordt hij tegen zijn zin de held van de buurt.


Sex and the City
20:30 - 23:30 op NET5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (64777 stemmen)
Met Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis e.aSex and the City volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie (Sarah Jessica Parker), advocate Miranda (Cynthia Nixon), zakenvrouw Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) zouden genoeg aan zichzelf moeten hebben, maar in plaats daarvan verdiepen de dames zich voortdurend in de levens van elkaar en proberen samen de juiste weg te vinden.


2 Fast 2 Furious
22:40 - 00:45 op RTL7
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (30687 stemmen)
Met Paul Walker, Tyrese Gibson, Eva Mendes e.aRechercheur Brian O'Connor verhuist van Los Angeles naar Miami op zoek naar rehabilitatie en gaat undercover bij een groep criminele autoliefhebbers. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek als hij Carter Verone, de leider van vele drugstransporten, probeert te arresteren.


Accus? levez-vous!
23:55 - 01:35 op TV5
Misdaad (1930) uit Frankrijk
IMDB-rating: 4.2 (14 stemmen)
Met Gaby Morlay, Suzanne Delvé, Sola Fayarvay e.aEen jonge toneelspeelster en de directrice van de schouwburg zijn verliefd op dezelfde man. Wanneer de directrice vermoord wordt aangetroffen is het jonge meisje de eerste verdachte. Het proces wat daar op volgt neemt een verrassende wending...