Amelia
13:05 - 15:05 op RTL4
Biografie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (5959 stemmen)
Met Hilary Swank, Richard Gere, Ewan McGregor e.aBiopic over de legendarische piloot Amelia Earhart die als eerste vrouw de Grote Oceaan wist over te steken.


L'amour fraternel
18:35 - 20:10 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Andy Gillet, Grégory Fitoussi, Maurice Bénichou e.aMarc en Henri treffen elkaar weer, tien jaar na de dood van hun moeder. De eerste leeft een luxe leven in Parijs, de tweede stelt zich tevreden met een eenzaam leven in de Provence, in het familiehuis. Als Marc terugkomt bij zijn broer wordt hij met wantrouwen ontvangen...


Ella Enchanted
20:30 - 22:20 op RTL5
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (8842 stemmen)
Met Anne Hathaway, Hugh Dancy, Cary Elwes e.aElla leeft in een sprookjesachtige en magische wereld. Toen zij nog een baby was, is ze betoverd door een fee. Ella's gave -en vloek- is die van gehoorzaamheid: ze doet alles wat je zegt. Als gevolg daarvan is Ella niet in staat opdrachten te weigeren en is daardoor overgeleverd aan de grillen van allerlei vreemdsoortige personages. In een smeekbede om de controle over haar leven terug te krijgen, vertrekt Ella voor een missie. Ze komt terecht in een wereld van mensenetende reuzen en reuzinnen, gestoorde stiefzussen en sprekende boeken. Met een beetje geluk vindt ze daar ook nog de prins van haar dromen.


The Art of War III: Retribution
20:30 - 22:15 op RTL7
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 2.6 (488 stemmen)
Met Anthony 'Treach' Criss, Warren Derosa, Sung Hi Lee e.aAgent Shaw moet proberen om een groep Noord-Koreaanse terroristen te stoppen, die pogen hun handen te leggen op een nucleaire bom en tegelijkertijd moeten zij een bemiddelaar redden die gevangen zit. Shaw, die ook onterecht wordt beschuldigd van moord, moet gebruik maken van al zijn kunde in de gevechtssporten, om een regelrechte ramp af te wenden, als de terroristen het nucleaire apparaat willen laten exploderen tijdens een VN-top.


Domestic Disturbance
20:30 - 22:15 op NET5
Misdaad (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (8878 stemmen)
Met John Travolta, James Lashly, Rebecca Tilney e.aNa de scheiding met Susan is Frank's zoon Danny constant voor kleine delicten bij de politie te vinden. Wanneer Susan met Rick hertrouwt, duikt Ray op, die zegt een oude vriend van Rick te zijn.


Daredevil
20:30 - 22:30 op Veronica
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (50362 stemmen)
Met Ben Affleck, Jennifer Garner, Colin Farrell e.aAls jongetje komt Matt Murdock in aanraking met radioactief afval en wordt blind. Vanaf dat moment ontwikkelt hij een radarzintuig waarmee hij dingen in zijn omgeving feilloos aanvoelt, ruikt en hoort. Hij heeft een missie; De zwakkeren in de samenleving bijstaan.


Mascarades
21:00 - 22:35 op TV5
Komedie (2008) uit Algerije
IMDB-rating: 6.7 (163 stemmen)
Met Lyes Salem, Sarah Reguieg, Mohamed Bouchaïb e.aHet enige waar de trotse Mounir om geeft is de waardering die hij krijgt van zijn dorpsgenoten. Zijn narcoleptische zus is hiervoor echter een bedreiging. Als Mounir in een dronken bui een huwelijkskandidaat voor zijn zus verzint, begint het dorp met de voorbereidingen, zonder dat er een echtgenoot in zicht is.


Punisher: War Zone
22:15 - 00:15 op RTL7
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (28720 stemmen)
Met Ray Stevenson, Dominic West, Cas Anvar e.aDe compromisloze wreker Frank Castle gaat door met zijn éénmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal neemt hij het op tegen de ambitieuze maffiabaas Billy Russoti. Nadat Russoti echter door Castle keihard aangepakt wordt en hierdoor zwaar verminkt, zweert hij wraak en neemt een nieuwe identiteit aan, die van Jigsaw. De FBI kan Jigsaw niet aan en Castle zal het op moeten nemen tegen Jigsaws snel gerecruteerde privé-leger.


Batman & Robin
22:30 - 01:10 op Veronica
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 3.4 (65249 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, George Clooney, Chris O'Donnell e.aHet einde lijkt nabij voor superheld Batman en zijn steun en toeverlaat Robin als Mr. Freeze samen met Poison Ivy snode plannen smeedt om Gotham City en zijn inwoners te bevriezen. Batman en Robin krijgen echter hulp uit een onverwachte hoek als Batgirl ten tonele verschijnt. De drie bundelen hun krachten om de koude bedoelingen van Mr. Freeze en Poison Ivy de kop in te drukken.