CBS Radio en Cumulus Radio slaan de handen ineen voor de lancering van het grootste sportnetwerk van de Verenigde Staten. Op 2 januari 2013 start CBS Sports Radio met het leveren van programma’s aan tientallen sportzenders van CBS Radio en Cumulus Media. Daarnaast gaan acht radiostations van CBS Radio 24 uur per dag programma’s van CBS Sports Radio uitzenden.

14 Radiostations van CBS Radio zullen de programma’s voor CBS Sports Radio gaan maken. Dit zijn onder meer 66 WFAN in New York City, 670 The Score (WSCR) in Chicago en 105.3 The Fan (KRLD) in Dallas.


Zij zullen 24 uur per dag sportprogramma’s aan andere radiostations gaan leveren.


Het gaat hier om live verslaggeving van wedstrijden, interviews met spelers en discussieprogramma’s waar luisteraars aan deel kunnen nemen.


Programma’s van CBS Sports Radio zullen onder meer te horen zijn op KNBR 680/1050 in San Francisco, SportsRadio 1310 The Ticket (KTCK) in Dallas en 680 The Fan (WCNN) in Atlanta.


Daarnaast zullen een aantal radiostations van format wijzigen om 24 uur per dag programma’s van CBS Sports Radio over te nemen. Dit zijn onder andere Talk 650 (KIKK) in Houston en Talk Radio 1270 WXYT in Detroit. ESPN Radio 1300 (WJZ) heeft het contract met ESPN opgezegd en neemt vanaf januari eveneens CBS Sports Radio over. [RS/Radio.NL]