De Google Nexus 7-tablet die door Asus wordt geproduceerd zal deze maand in Amerika uitkomen. Asus heeft via een twitterbericht aangegeven ook met beschermhoesjes te komen in zes verschillende kleuren.

De Google Nexus 7-tablet komt naar verwachting rond september in Nederland beschikbaar voor 250 euro voor de 16 GB versie (prijs in de VS is 250 dollar). Asus heeft nu covers aangekondigd voor de nieuwe tablet in zes verschillende kleuren. Het lijkt daarmee dus erg op de covers van de iPad van Apple en de Surface van Microsoft. In Nederland zal de oranjekleur momenteel wel minder gretig aftrek vinden an het teleurstellende EK.

asus nexus 7 coversDe cover beschermt zowel de voor- als achterzijde en kan als boek worden opengeslagen. De hoes bevat geen toetsenbord zoals bij de Microsoft Surface tablet. Asus laat weten dat er waarschijnlijk ook geen los toetsenbord beschikbaar komt voor de Nexus-7 zoals bij de Transformer wel het geval is. Een audiodock ligt wel in de planning en moet eind deze zomer uitkomen.

[Via: Hardware.info]