Mooie start voor RTL 4-zomerserie Ik Kom Bij Je Eten


Het nieuwe seizoen van het dagelijkse RTL 4-programma Ik Kom Bij Je Eten is maandagavond met 861.000 kijkers van start gegaan. Daarmee bezet de uitzending de tiende plaats in de dagelijkse kijkcijfer top 15. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. In de eerste aflevering trakteerden Patty Brard en Patricia Paay de cast van GTST op een barbecue. “Ik kon me niets leukers voorstellen. Ik ben namelijk een trouwe kijker van die soap, al vanaf het eerste begin“, zegt ze.

Ook kwam ze over de vloer bij acteur Ferry Doedens. “Het was nog een hele tour om daar hapjes te bereiden, want die jongen heeft behalve haarlak en mousse niets in huis. Naar azijn om de sla aan te maken kun je lang zoeken“, vertelt ze in Mikro Gids.

Ik Kom Bij Je Eten is te zien op het tijdstip van Goede Tijden Slechte Tijden. Daar keken vorige week maandag nog 1,3 miljoen mensen naar. Vorig jaar ging Ik Kom Bij Je Eten van start met 958.000 kijkers.

Het meest bekeken programma van de avond was Spoorloos met bijna 2,0 miljoen kijkers. Het meest bekeken primetime-programma bij de concurrentie was CSI NY met 822.000 kijkers op RTL 4.