Star Wars: The Clone Wars
13:05 - 15:05 op RTL4
Animatie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (24658 stemmen)
Met Matt Lanter, Ashley Eckstein, James Arnold Taylor e.aAan de frontlinies van de intergalactische strijd tussen goed en kwaad, nemen Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en Padmé Amidala tegen duistere machten. Daarnaast heeft Anakin de zorg over zijn leerling Ahsoka. De sinistere schurken - onder leiding van Palpatine, graaf Dooku en generaal Grievous - willen heersen over het universum. De inzet is hoog en het lot van velen ligt in handen van de dappere Jedi ridders.


La part des anges
18:35 - 20:05 op TV5
Komedie (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Rufus, Constance Dollé, Fabio Zenoni e.aVoordat hij aan zijn verwondingen overlijdt begraaft een dief zijn buit in een veld dat net door zijn eigenaar, Emile, verkocht is! Deze laatste heeft vervolgens nog maar één idee: het lijk verbergen en het geld opgraven voordat de politie, zijn handlangers en ... de nieuwe eigenaar komen!


Mona Lisa Smile
20:30 - 22:50 op RTL5
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (18217 stemmen)
Met Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles e.aKatherine Watson (Julia Roberts) is onlangs afgestudeerd aan de UCLA. In 1953 wordt ze ingehuurd om aan een prestigieuze universiteit kunstgeschiedenis te doceren. Ze is vastbesloten om iets aan de ouderwetse normen en waarden te doen die daar heersen.


The Manchurian Candidate
20:30 - 23:05 op RTL7
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (29048 stemmen)
Met Jeffrey Wright, Pablo Schreiber, Anthony Mackie e.aNadat Sgt. Raymond Shaw, zoon van de machtige senator Eleanor Shaw, als held terugkeert uit de Golfoorlog, kunnen de andere leden van zijn peleton zich eigenlijk niet herinneren wat hij nou gedaan heeft voor zijn onderscheiding. Majoor Bennett Marco besluit Sgt. Shaw's bezigheden te onderzoeken. Welke geheimen worden er door de overheid en het leger achtergehouden?


The Glass House
20:30 - 22:45 op NET5
Thriller (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (8303 stemmen)
Met Leelee Sobieski, Diane Lane, Stellan Skarsgĺrd e.aTwee tieners komen na de dood van hun ouders onder de voogdij van het echtpaar Glass, de boezemvrienden van hun ouders. Na enige tijd beginnen de kinderen te twijfelen over de goede bedoelingen van de Glasses, die wel erg veel interesse hebben voor het geld dat voor de kinderen opzij is gezet.


Elektra
20:30 - 22:15 op Veronica
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (20981 stemmen)
Met Jennifer Garner, Goran Visnjic, Kirsten Prout e.aKirigi en 'The Order of the Hand' geven Elektra de opdracht om weduwnaar Mark Miller te vermoorden, wiens grootvader jaren terug iets gedaan had wat niet helemaal goed zat. Wanneer Elektra aan Miller wordt voorgesteld door zijn jonge dochter Abby, besluit zij aan Miller's kant te gaan staan en hem te beschermen tegen Kirigi en zijn Ninja Assasins. Of is er misschien toch meer aan de hand met de Millers dan op het eerste gezicht te zien is?


La dame de tr?e
21:00 - 22:35 op TV5
Misdaad (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.2 (76 stemmen)
Met Malik Zidi, Florence Loiret, Marc Barbé e.aBroer en zus, Aurélien en Argine, leven sinds hun geboorte samen. Aurélien is bloemist, maar knoopt de eindjes aan elkaar via de verkoop van gestolen ijzer. Niemand heeft een vermoeden van dit dubbelleven, zelfs Argine niet, tegen wie hij liegt zoals tegen de anderen. Op een dag moet zijn compagnon Simon voorkomen. Vervolgd door de politie, eist hij geld, en slaat hij snel aan het afpersen. Aurélien komt zo in een fataal netwerk van onzekerheid terecht.


Catwoman
22:15 - 00:20 op Veronica
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 3.2 (26661 stemmen)
Met Halle Berry, Benjamin Bratt, Sharon Stone e.aCatwoman vertelt het verhaal over de volgzame werknemer Patience Philips (Halle Berry) die zichzelf wegcijfert voor haar heethoofdige baas en ex-model Laurel Hedare. Patience werkt als grafisch ontwerpster voor Hedare Beauty, een mega cosmeticabedrijf dat op de rand staat van het uitbrengen van revolutionaire anti-verouderingsproducten. Als Patience er onverwachts achter komt dat de nieuwe producten van haar werkgever vreselijke bijwerkingen hebben, bevindt ze zich ongewild in het middelpunt van een bedrijfscomplot. Wat daarna gebeurt, zal Patience voor altijd veranderen. Ze wordt vermoord, maar wordt getransformeerd in een vrouw met de kracht, snelheid, behendigheid en het sterke gevoel van een kat. Met haar nieuwe eigenschappen en katachtige intuďtie, wordt ze Catwoman: een sluw en sluipend schepsel dat op de grens balanceert van goed en kwaad. Zoals elke wilde kat is ze gevaarlijk, ongrijpbaar en ontembaar.


Dirty
23:05 - 01:05 op RTL7
Misdaad (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (2403 stemmen)
Met Frank Alvarez, Clifton Collins Jr., Brittany Daniel e.aBaby is met haar ouders op vakantie. Ze ontmoet de verveelde dansleraar Johnny Castle van het hotel, maakt kennis met 'dirty dancing' en zet haar eerste passen in de liefde.