pershendetje te gjitheve desha te me ndihmonit pak ,nuk po mundem te fut nje c-linje ne spiderbox me ane te usb

kush nga ju mund te me tregoje rugen se si te instaloj c-line me ane te usb

me kane derguar 6 linja dhe nuk mund ti instaloj dot me ndihmoni ju utem