La part des anges
14:05 - 15:35 op TV5
Komedie (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Rufus, Constance Dollé, Fabio Zenoni e.aVoordat hij aan zijn verwondingen overlijdt begraaft een dief zijn buit in een veld dat net door zijn eigenaar, Emile, verkocht is! Deze laatste heeft vervolgens nog maar één idee: het lijk verbergen en het geld opgraven voordat de politie, zijn handlangers en ... de nieuwe eigenaar komen!


Death at a Funeral
20:25 - 21:55 op NED3
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (18830 stemmen)
Met Matthew Macfadyen, Keeley Hawes, Andy Nyman e.aAls de vader van Daniel (Matthew Macfadyen) en Robert (Rupert Graves) overlijdt, is dat reden voor de complete disfunctionele familie om gezamenlijk te rouwen bij de begrafenis. Daar duikt echter een man op (Peter Dinklage) die beweert een schokkerend geheim van de overleden man prijs te geven als hij geen geld krijgt. De twee broers moeten de afperser onder controle zien te houden, maar in hun pogingen de man te weerhouden zijn verhalen rond te gaan strooien verzand de hele ceremonie in een complete chaos..<br><br>


Donnie Brasco
20:30 - 23:05 op RTL7
Misdaad (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (49762 stemmen)
Met Al Pacino, Johnny Depp, Michael Madsen e.aOm te infiltreren in de New Yorkse maffia neemt FBI undercover agent Joe Pistone de identiteit aan van gangster Donnie Brasco. Om sneller tot de hechte mafifastructuur door te dringen, sluit hij vriendschap met Lefty Rugiero, een oudere huurmoordenaar.


Mad Money
20:30 - 23:35 op RTL8
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (10700 stemmen)
Met Diane Keaton, Ted Danson, Katie Holmes e.aHet op ware feiten gebaseerde verhaal over Bridget, Nina en Jackie, drie dames die een onbeduidend baantje hebben bij de Federale Bank van Amerika. Ze ontdekken dat om het monetaire stelsel in stand te houden er regelmatig officieel geld verbrand wordt en de dames proberen regelmatig wat van dit geld achterover te drukken...


Bedtime Stories
20:30 - 22:35 op SBS6
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (37607 stemmen)
Met Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce e.aSkeeter Bronson (Adam Sandler) is een klusjesman in een hotel. Skeerter leest elke avond met veel plezier verhaaltjes voor aan zijn neefje en nichtje voordat die naar bed gaan. Op een dag gebeurt er echter iets vreemds; de verhaaltjes die Skeeter vertelt lijken tot leven te komen.


Twilight
20:30 - 23:00 op RTL5
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (195004 stemmen)
Met Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke e.aBella Swan is altijd al een buitenbeentje geweest en doet alles op haar eigen manier. Wanneer ze verhuist naar het regenachtige Forks, verwacht ze geen veranderingen. Totdat ze de mysterieuze en knappe Edward Cullen ontmoet, een jongen die op dezelfde school zit als zij. Bella is meteen verliefd op Edward en het duurt niet lang voordat zij een passievolle relatie krijgen. Maar Edward is niet zoals de andere jongens. Hij kan ontzettend hard rennen, stopt rijdende auto’s met zijn blote vuisten, en is sinds 1918 geen dag ouder geworden. Edward is een onsterfelijke vampier, maar niet zoals de andere vampiers: hij drinkt geen bloed.


Fils de l'&eacute;picier, Le
21:20 - 23:00 op Canvas
Drama (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.9 (379 stemmen)
Met Nicolas Cazalé, Clotilde Hesme, Daniel Duval e.aHet is hartje zomer wanneer de dertigjarige Antoine noodgedwongen de stad verruilt voor de rustieke omgeving van zijn geboortedorp. Zijn vader ligt in het ziekenhuis en hoewel Antoine een grondige hekel aan hem heeft, neemt hij toch (vooral voor zijn moeder) diens werk tijdelijk over. In zijn vaders 'SRV-wagen' rijdt Antoine van gehucht naar gehucht door de bergachtige en uitgestrekte Provence. Maar zijn botte gedrag en onhandigheid zorgen voor aanvaringen met de oude bewoners die al jaren hun boodschappen bij de wagen doen. Mede dankzij zijn beste vriendin Claire ziet Antoine steeds meer de charme van de koppige, norse, grappige en soms eenzame bewoners in. Die nieuwe blik helpt hem het plezier in het leven terug te vinden. Het plezier dat hij dacht kwijt te zijn, evenals de liefde van zijn leven.


Once Upon a Time in Mexico
23:00 - 01:05 op RTL5
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (40712 stemmen)
Met Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp e.aEl Mariachi (Banderas) volgt het spoor van drugsbaas Barrillo (Willem Dafoe) door het woeste landschap van Mexico. Barrillo is van plan een coup te plegen tegen de Mexicaanse president. El Mariachi is ingehuurd door de corrupte CIA-agent Sands (Depp), die uit is op vergelding tegen zijn grootste vijand.


Midnight Run
23:05 - 01:35 op RTL7
Actie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (18394 stemmen)
Met Robert De Niro, Charles Grodin, Yaphet Kotto e.aPremiejager Jack Walsh wordt eropuit gestuurd om ontsnapte gevangene en voormalig maffiaboekhouder Jonathan 'The Duke' Mardukas te vinden. De FBI slaagde daar niet in, dus als Walsh hem al snel vindt zijn de Feds daar niet blij mee. Om zijn beloning op te kunnen strijken moet Jack Jonathan van New York naar L.A. brengen. Zowel de maffia als de FBI proberen dit te voorkomen.


Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb
23:10 - 00:44 op NED2
Komedie (1964) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8.7 (126232 stemmen)
Met Peter Sellers, George C. Scott, Sterling Hayden e.aKolonel Jack D. Ripper kan de spanning in het leger niet meer aan. De koude oorlog is in volle gang en hij draait door en stuurt bommenwerpers richting Sovjet-Unie. De Sovjets dreigen Amerikaanse steden te verwoesten.


Seraphim Falls
23:20 - 01:07 op E&eacute;n
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (6933 stemmen)
Met Liam Neeson, Pierce Brosnan, Michael Wincott e.aHet is vijf jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog. Kolonel Morsman Carver kan de wapens niet neerleggen en wil blijven doorvechten. Hij is op jacht naar Gideon, de man die hem tijdens de oorlog heeft verraden. De strijd tussen de twee stuurt ze op een reis dwars door de Amerikaanse wildernis, ver weg van de bewoonde wereld.


Glory Road
23:25 - 01:35 op SBS6
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (7989 stemmen)
Met Josh Lucas, Derek Luke, Austin Nichols e.aHet waargebeurde verhaal over basketbalcoach Don Haskins, die in 1966 een zwart team naar de overwinning moet leiden in de Amerikaanse Universiteitsbasketbal-competitie.